Някой от "феновете" на SE да е изнамерил нещо ново за Р910?
Имам пред вид дълго отлаганите телефонен секретар, запис на разговора, и разпознаване на кирилица за joter или друга програмка за ръкописни бележки.
За слушане през блутут слушалката на MP тройките и гласовите бележки вече не питам - ще е твърде нахално да очаквам, че само две години след пускането на пазара кретените от SE ще се натутат да подсигурят софтуерно рожбата си.
После се чудим защо проклинания от всички Майкрософт монополизира пазара. Ами щото къде по-добре къде по-зле, но се стараят и произвеждат софтуер ориентиран към потребителя, за разлика от претенциозния мастодонт SE със самоцелни изцепки, като серията телефони Рхх, която е върхова като техническо постижение и пълен боклук откъм полезност - и до ден днешен (две години след пускането на пазара на P900) с тези телефони не може да се ползват стандартни екстри на телефонията: запис на разговор, автоматичен телефонен секретар. Разни "специалисти" ми обясняват, че не им било изгодно. Ами като ми взимат хиляда лева за апарат им е изгодно. Освен това има стандартна практика на коопериране с фирми специализирани в софтуерно подсигуряване. Да си сключат договор. Да ама не казваше П. Бочаров, навремето. Просто са едни обикновени, но високомерни педераси, дето само устите им големи - и в пряк и в преносен смисъл.
Та така че да не ни се сърдят, че търсим софтуер по всякакви начини, включително и незаконен. Като почнат да работят в полза на потребителя ще видите колко повече хора ще почнат да си купуват лицензиран софтуер. Аз самият досега да съм си купил всичко лицензирано за моя P910, но не го правя щото лицензирани са разни тъпотии дето не ме интересуват, пък и не са особено полезни.
Хайде поздрави и ако някой реши да подаде нещо интересно за P910 (и работещо, разбира се) ще се постарая да се реванширам.