Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 39 от общо 39
Like Tree6Одобрявам

андроид или уиндос8

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    5,621
    #31

    Отговор: андроид или уиндос8

    Мислех, че темата е за избор между андроид и уин а не на какъв мобилен дивайс да се метнем... Аз имам горчив опит в миналото с Уин 6.5 мобайл и от тогава не ща да го чуя този пуст джам (въпреки, че чуват добри отзиви за новите версии). Какво му има на адроида - идеален си е за целта! На мен лично ми допада андроид повече - щом ще е смартфон...

  2.  
     
  3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #32

    Отговор: андроид или уиндос8

    аз като ползвател и на трите платформи (едновременно) твърдя най-отговорно , че айос-а най малко ме занимава със себе си и съм най-доволен от работата с него.

  4. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    2,460
    #33

    Отговор: андроид или уиндос8

    Цитат Първоначално публикувано от fXOrange Виж публикацията
    начи не знам от къде да почна, за да можеш да ме разбереш най лесно и правилно. Ама нямам и желанието да се напъвам, за това ше го давам директно и на кратко, бос през просото. На три етапа.

    1. Това дърво вече сме го обсъждали на няколко пъти в тоя форум. Според мен смисълът е нулев, да се хвали.

    2. Ти видя ли някъде из Европа официално да се продават телефоните на Леново? Няма и да го бъде, за това те още си напъват да купят HTC. Ама нали НТС уж надигнаха вече главата, що годе...

    3. Тя трета точнка е малко деликатна. Трябва да се гледа под правилният ъгъл и в никакъв случай да се взема под форма на "аз имам това"..."меря пишка"... "съм велик, щото съм с..."... "съм фен на...".
    Наричай я само и единствено с правилната дума - "фактите говорят".

    Прикачен файл 12847

    С коментар. От дясно е моят Galaxy S4 GT-I9505, с току що направен тест. И задавам въпроса, защо точно пък с тоя телефон, като давам директно отговора - защото над тоя телефон има още 3-4 по добри. И ако се налага да мерим Жигулата със спортен автомобил. То поне да е някакъв от сорта на средна спортна кола. От колкото с последното Мазерати ;-)

    После примери и изводи много.. Искам някакъв процесор, зимам АМД. Искам готин влагам в Интел. Искам някаква кола... марки колкото искаш.... нещо стабилно, взимам немско = по скъпо... А ето и този, който най приляга на шота - три пъти по бърз... три пъти по скъп.

    Така, че както и да се въртиш гъзо, се си си от зад...

    ПП.
    Не закачих въпроса, за софт поддръжката. Щото няма и смисъл. Ама все пак ще попитам. Те къде са в момента Lenovo? Под крушата на сянка? Щото май там ще си и останат, на ".2".
    Ето малко benchmark на живо -

    Ето и тестове с LG G2 -

    Та не става въпрос да се сравнява телефон за 600$ с телефон за 200$, още повече да изкарваме че този за 200$ е по хубав и по-бърз...
    По скоро става въпрос дали разликата в цената си струва. И дали това, че телефона е брандиран с някакво лого оправдава тази разлика...

    A пък точно Galaxy S4 да го определяш като "германско" - на които батерията му се подува и гърми.......

    П.С. Преди време имаше една статийка в която се изчисляваше колко струват компонентите за се направи на Galaxy S4... Та направата му струва 230$ - http://allthingsd.com/20130508/samsu...nalysis-shows/

  5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #34

    Отговор: андроид или уиндос8

    на последното клипче да попитам що така екраните трептят в началото (46та секунда) ? Аз лично подобен бъг не бих изтраял и 5 секунди. А може би е някаква екстра?

    antutu.jpg ето без да пипам нищо .......ако му подам ток и изчистя приложения работещи на бекграунд резултата коренно ще се промени в посока нагоре.
    Този пост е редактиран от stenly; 14-02-14 в 12:13.

  6. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon
    Мнения
    3,213
    #35

    Отговор: андроид или уиндос8

    Цитат Първоначално публикувано от glowndark Виж публикацията
    Та не става въпрос да се сравнява телефон за 600$ с телефон за 200$, още повече да изкарваме че този за 200$ е по хубав и по-бърз..
    По скоро става въпрос дали разликата в цената си струва. И дали това, че телефона е брандиран с някакво лого оправдава тази разлика...
    точно с това очаквах да ми отговориш, за да ти отговоря с - а каде ги оправдава това леново, тея 200 бифтека, като вади точно възможностите на Galaxy S2. Докато самото галакси S2 е 50€ на пазара и повечето европейски оператори го дават без пари, или за 1€, при абонация? Хммм, какво се оказа сега, кой гони логото викаш?

  7. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon
    Мнения
    3,213
    #36

    Отговор: андроид или уиндос8

    би ли ми казал, как би било пробило на пазара това леново. По света и без у нас?

    1.PNG 3.PNG

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево
    Мнения
    669
    #37

    Отговор: андроид или уиндос8

    Извинявам се, че явно от моя пост се отклони темата, но примерът имаше за цел да покаже що-годе добър апарат с Андроид и за нормални пари. На племенницата аз и купих апарат, и то S4 - e за под 850 лв, но все пак е доста пара, а една тийнейджърка /14г/ надали са и нужни чак толкова екстри. Докато мойто синче ще стане на 10 и той иска голям екран и да може да играе, което ще го прави и на Леновото. Иначе и Моторола МОТО G има новички за 300 лв на момента да си вземе човек тука /кусура и е че няма слот за карта/. На андроид ме е яд, че не мога да бърникам из него, както в паметта на Уин системите. Като се наблъска с игрички и дивотии - върви го чисти. Хард ресета е лесен, ама... всичко наново после.
    За пробиването на пазара - искаме ниски сметки, бръснат ни с хардуера и софтуера. Където се говори много - операторите си избиват от таксите, то е ясно Просто - НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, като нашата
    А да, и дъртия HTC Touch Diamond с Уин 6.5 се държи много добре все още при тормоз. И бих избрал Уин, заради по-познатия начин на работа. Е ся пък, който си поназнайва Линукс, сигурно ще предпочете Андроида.

  10. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #38

    Отговор: андроид или уиндос8

    Хайде стига толкова спам!
    Темата е Android или Windows Phone, а не марков или китайски смартфон да си купя!
    Отворете си нова тема за този спор.

  11. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #39

    Отговор: андроид или уиндос8

    @симеонов - не ти трябва да си линукс гуру за да ънлокнеш бутлоудера, рутнеш, сложиш едно a2sd и да си местиш приложенията в сд картата, да изхварлиш глупостите от системата и да кустомизираш както ти харесва.. В андроида се бърника не по -сложно от другите.

    Андроид или Уин или Айос - това не е разумна тема за разискване. На кой каквото му е удобно. И най-топ пръчката да купи след година е в шипотребата, няма да е използвал и 20% от възможностите му, като повечето екстри ще си останат дори неизползвани, първия месец се пробва това онова и после се превръща във една много скъпа слушалка, малко вайбър, уатсап и мейл...Все още като видя тия с "книга на библиотека галактика" на ухо избухвам в смях, добре, че климата ни е по-умерен, иначе половината град щяха да са като фенове на ювентус
    Този пост е редактиран от Tommorow; 14-02-14 в 16:23.
    glowndark одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

  1. Продавам ТВ Смарт плеър с Андроид о.с
    От achod във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 01-04-14, 17:48
  2. Малко помощ за Таблет с ОС Андроид
    От InternetZombie във форум Android
    Отговори: 24
    Последно: 11-03-14, 21:27
  3. прехвърляне контакти при Андроид
    От jojobix във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 14
    Последно: 01-12-13, 23:03
  4. Да сравним 2 Андроид Джаджи >
    От doxr във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 15-02-13, 09:54
  5. Продавам ZTE BLADE / TFT LCD / 2GB / Андроид 2.3.4
    От papu4ara във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 18-07-11, 20:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе