Страница 25 от 35 ПърваПърва ... 152324252627 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 512

Хладилници,... хладилници до 2008 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    219
    #361

    Re: Хладилници,... хладилници!

    хахахха, ми и на мен ми се е случвало подобно нещо, само че не с хладилник, а с фотоапарат от известната марка олимпус, който в сайта им не присъстваше като модел. Не можах да си обясня причината и просто се отказах от конкретния модел. Иначе по темата за хладилниците не съм много компетентен, но мисля, че може да погледнеш и някои от моделите на Electrolux или Whirlpool, от по-скъпите има AEG,дори Gorenje не са за отхвърляне като вариант. Също така обърни внимание и на гаранция, колкото повече, толкова по-добре.

  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    1
    #362

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Здравейте колеги, (макар че малко ме е срам да се представям като ваш колега, забравил съм ВСИЧКО)!
    та имам един проблем с моя Whirlpool. Значи хладилника ми е с един компресор и разделен на две части, като долната е фризер. От една седмица, след като го размразих, горната част неще да се охлади и компресора работи почти непрекъснато ! Фризаера пък си замразява съвсем нормално ??? Някой има ли идея какво може да е станало ?
    Много ще съм ви благодарен ако ми отговорите бързо за да мога да реагирам навреме, да не стане още по-голяма беля.
    Благодаря предварително

  4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006
    Мнения
    5,204
    #363

    Re: Хладилници,... хладилници!

    yourtrueson,
    Аз имам CP 3503 (35030) и съм много доволен!
    http://forum.setcom.bg/index.php?topic=20650.220

    Какво се чудиш толкова? Фирмите си имат регионални модификации, а може просто да не са качили новите модели на сайта.
    Търси модела като CP 35230, като е достатъчно на етикета вътре вляво да пише Made in Germany. Ако не пише нищо, то е правен в БГ, Завод "Марица", което въобще не означава, че е низкокачествен!

  5. Novice
    Тук е от
    Jan 2007
    Мнения
    1
    #364

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Здравейте!Някой да има информация за хладилници DAEWOO?

  6. Novice
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    2
    #365

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Gena_bs,
    благодаря ти много, както за бързия отговор, така и за линка, чрез който успях да прочета повече информация по темата, свързана с Liebherr ( благодарение на твоето разследване, направено преди няколко месеца : ).
    Вчера ходих отново до един от магазините и успях да засека представител на Liebherr. Разбирате как го опнах момчето на кръст, след като буквално само няколко часа по - рано се бях нагрухтял яко с информация от форума... Той ( както и Gena_bs беше предположил ) ми каза, че "номенклатурата" на моделите се определя на регионално ниво. Другото, което ми каза, че Liebherr произвежда хладилници в 3 страни: Германия, Австрия и България, като: в Германия се произвежда високия клас ( като ставаше дума по - скоро за класа като лукс, а не като качество ) хладилници; Австрия - фризери и винарни ( има опасност тука да не съм разбрал нещо ); а в България, по - скоро нисък и среден клас хладилници и фризери ( както комбинирани така и поотделно ). 90% от продукцията се изнася.

    *** Забележка: Имайте предвид, че тази информация е получена от човек, който за първи път виждам в живота си и който все пак представлява марката, за която става дума. ***

    Единствения въпрос, на който остава да си отговоря е: струва ли си ( в личен план ) да рискувам и да участвам в увеличаването на БВП-то на Републиката, т.е. да се доверя ли на родното производство ( естествено с надеждата, че се спазват някакви вътрешни стандарти на международния производител ) или да разчитам на роботите от братска Германия?
    Но при всички положения това вече е личен избор, а на Вас остава само да съм признателен за помощта.

    С пожелание за по - скорошно идване на петъчния ден,
    yourtrueson

  7. Novice
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    4
    #366

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Представителят на Liebherr правилно ти е казал. В България се произвеждат хладилниците, които са по-обикновени и по-малки като височина. Качеството е на немско ниво! Иноксовите модели са с истинско иноксово покритие (не, както при Индезит). Горещо ти препоръчвам тази марка. Лично за мен Liebherr и AEG са номер 1 при хладилниците.

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006
    Мнения
    5,204
    #367

    Re: Хладилници,... хладилници!

    AEG е топ серията от производството на Electrolux, в случай че някой все още не знае това.
    Лично на мен ми се сториха неоправдано по-скъпи от самите Electrolux. В магазина съвместимите им модели бяха един до друг и освен логото не успях да намеря някаква видима разлика.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    10
    #368

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Никъде не можах да прочета нещо за DAEWOO хладилници? Страшно харесахме един модел подобен на този
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09017711
    но много по-красив! На жената функциите много и допадат,но аз нямам никаква информация за реалните им качества....
    Точно в момента сме пред закупуване и аз се разкъсвам между готината фаца на Деу-то и сигурността(надявам се!) на един Либхер
    като този
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09001515
    Още повече на Либхера може да се обърне вратата (което при нашата кухня е задължително!) а на двувратото Деу естествено няма как и само фризерната врата се отваря в удобната за мен посока.Но пък има малка вратичка на хладилната врата...абе страшно съм запецнал. Иска ми се Деуто,но ме е страх да не са боклуци някакви.Много моля за всякаква полезна информация за ДЕУ хладилници или линкове към такава! Благодаря!

  11. Novice
    Тук е от
    Feb 2008
    Мнения
    3
    #369

    Re: Хладилници,... хладилници!

    здравейте, всички... преди време реших да си купувам хладилник, но се появиха странични финансови проблеми.... както и да е, сега пак съм на тази вълна, спрял съм се на електролукс, комбинирани хладилник и фризер с обеми около съответно 200/90 л и разполагам с около 800 лева. харесах си няколко модела, но сега съм на голямата дилема - с 1 или 2 компресора???! някой знае ли дали тези с 1 компресор на електролукс имат отделна регулация на хладилната и фризерната част и дали е удачно да избера такъв с отделна регулация... а кое е по-добре според вас с 1 или 2 компр-ра?! Моля ви за бърз отговор, че утре ще купувам! Може да ми препоръчате и други марки... както и какво да ледам и питам при избора! Благодаря предварително!

  12. god
    god е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Варна
    Мнения
    394
    #370

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Преди няколко дни си купих LIEBHERR CUP-3011. Работи добре. Нормално ли е на задната вътрешна стена на хладилната част да се образуват замръзнали капчици?

  13. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    759
    #371

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Тези капчици не са ли от автоматичното размразяване?Ако хладилникът има такава функция нормално е и на моя се образуват такива,които после се оттичат през дренажната тръбичка,но ако няма такава функция-или има проблем,или не знам.

  14.  
     
  15. god
    god е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Варна
    Мнения
    394
    #372

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Има такава функция. Но тъй като за пръв път се сблъсквам с такъв "технологичен" хладилник (старият ми беше Минск ), исках да разбера дали е нормално.

  16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    10
    #373

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Като гледам ,не само а питам за Daewoo хладилници,обаче май не са от най-популярните тук....жалко,моделът изглеждаше страхотно! Само да имаше някой да знае дали работят добре тези Деу-та....???

  17. Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    219
    #374

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Аз много не разбирам, но едно знам със сигурност. Деу са корейска марка. Най-добрата корейска марка е Самсунг. Деу са някъде след тях. И това, което знам е, че бялата техника на Самсунг в повечето случаи не е много читава, от това излиза, че Деу трябва да са още по-зле. Пак казвам, че това са си някакви мои размишления и не съм много сигурен в думите си, но евентуално ако ше броите повече от 5-6 стотака за хладилник, то по-добре според мен да е някоя по-доказана европейска марка като Либхер или Електролукс например. Това мисля аз, но всеки сам си решава и рискува на свой гръб, защото дори от тези реномирани марки може да се падне дефектна бройка, но може би шансът за некачествена стока при тях е по-малък.

  18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    10
    #375

    Re: Хладилници,... хладилници!

    Така или иначе взехме Либхер.

    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09001515

    За сега мога да кажа ,че иноксът изглежда страхотно след минаване с масълцето ,което са сложили за него.Преди това почистване изглеждаше доста "на пръстови отпечатъци".Сега го чакам да направи температурите,преди жената да почне да прехвърля храните от стария. ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ обаче ми прави неприятният звънлив звук на компресора! Дали е натоварен в момента като за първо пускане или така ще си работи не знам,но имам под ръка и едно GORENJE при тъстовете на долния етаж-едва се чува ,че работи компресора! Тих мек звук,а кухнята им е малка! Като се качих горе в къщи при новия Либхер- доста голяма разлика!!! Либхера издава по-натрапчив звук,звънтенето е отчетливо и се "просмуква" към коридора,за моя неприятна изненада. Надявам се аз да изляза претенциозен и това да му е единсвения кусур!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 35 ПърваПърва ... 152324252627 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Инверторни хладилници?
    От estqwerty във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 27-03-14, 10:09
  2. Хладилници,... хладилници - 2010г!
    От ph във форум Хладилна техника
    Отговори: 95
    Последно: 23-04-12, 08:53
  3. Хладилници Siemens
    От traminer във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 23-08-09, 18:24
  4. Хладилници Whirlpool
    От sanita във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 03-12-06, 13:52
  5. Сервиз на хладилници
    От balien във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 25-08-06, 12:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе