Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 17
Like Tree4Одобрявам

Pan сервиз

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Мнения
    52
    #1

    Pan сервиз

    Изключително лошия ми опит с цитирания в заглавието на темата сервиз може да прочетете в темата Хладилник Mastercook. Безкрайно съм разочарован от липсата на каквато и да е компетентност на хората в този сервиз. Имах възможност да се убедя в това по време на 7 годишния период откакто имам хладилник със споменатата марка, която те обслужваха гаранционно, а в последствие имах и неблагоразумието да им се доверя следгаранционно. Резултата беше преливане от пусто в празно, изхвърлена храна за над 1000 лева благодарение на "безумната им кадърност" и вдигане на рамене и безумни обяснения от тяхна страна, които дори за мен като пълен лаик на тема техника ми се виждаха съсити не с бял а с безцветен конец. Ще цитирам само последния пресен пример с повредения ми отново хладилник, който сервизен техник дойде да поправи. Хладилника си бачкаше, но не изключваше. Ремонта както през целите 7 години беше един и същ източване на фреона, смяна на филтъра и напълване с фреон. Е да ама 3 часа след това хладилника не работи и не работи, ама вече не само не изключва ами и не замразява. Звъннах пак по телефона за да кажа, че хладилника НЕ работи, а техника ми отговори "ами това не е хеликоптер да заработи моментално изчакайте ще тръгне". Резултата на сутринта изхвърлена нова порция развалена храна и скандал от моя страна на телефонистката приемаща заявките в сервиза (за което се извинявам тя жената какво ли ми е виновна). Продължението след кратка дискусия с м.петров на лична (за което много му благодаря, че взе при сърце проблема ми) извиках мой приятел електричарче (тъй като аз съм гола вода в тези неща), за да ми намери терморелето. Извади ми го подменихме го с ново, техника се върна на следващия ден смени отново филтъра, напълни отново хладилника с фреон и той тръгна, а обяснението беше, ами явно вчера не съм го напълнил както трябва (аз изобщо не му обясних че съм сменил терморелето видя ми се пълна загуба на време да си говоря с него). Е да ама да кажа за всичко това се взима 22 лева на час + заплащане на консумативите (работи се поне 2-3 часа в лазещо темпо) без както забелязвате да се върши каквато и да било работа. Това е най-пресния случай за компетентността на хората в този сервиз, а дори не ми се влиза в подробности за случки от минали години не виждам смисъла. Простичко ХОРА НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ Pan СЕРВИЗ, освен ако просто няма къде да си дадете парите.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Мнения
    531
    #2

    Re:Pan сервиз

    Като им знам шефовете, въобще не се учудвам.

    Добре, че ти е помогнал този колега от форума. Като малка реклама, мога да кажа че няма друг толкова полезен форум според мен в БГ.

  4. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Мнения
    52
    #3

    Re:Pan сервиз

    Ще се съглася с двете ръце с ops5

  5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2010
    Мнения
    65
    #4

    Re:Pan сервиз

    Преди 5-6 г. си бях закупил стационарен телефонен апарат GE в Пловдив. Малко след поставянето му започна да дефектира. Отнесох се до сервизното обслужване на Пан сервиз в града, където ме мотаха точно 9 месеца , докато изтече гаранцията, без да отремонтират апарата. След това ми назоваха сума за ремонт, която ме накара да си купя нов апарат от друга марка и да споменавам с "НА НА НА НАЙ" името на Пан сервиз, когато го чуя да го споменават.

  6. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    201
    #5

    Re:Pan сервиз

    И аз имам премеждия с въпросния сервиз.Реших да си сменям филтрите на прахосмукачката и да поръчам едното задно колело че се счупи,и вече един месец чакам отговор от тях дали ги имат в наличност.За този период аз поне 5-6 пъти им се обаждах,с отговора че чакат отговор от София.Забравих да поясня че съм от Пловдив и прахосмукачката е Zelmer перяща.Не знам толкова ли е трудно да се види в база данни на сервиза за въпросните неща....които сам ще си ги сменя.Добре че не опрях до тях когато беше гараннциона че.....

  7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2010
    Мнения
    65
    #6

    Re:Pan сервиз

    Дано не си им оставил и капаро , че тогава ще падне едно чакане. Между другото, защо не се свържеш директо с представителя на Зелмер в София. Така ще стане по -бързо и ще си спестиш комисионната на ПАН сервиз?

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    201
    #7

    Re:Pan сервиз

    Оставих им символично капаро, иначе не желаеха да се занимават с това!Трябваше да се досетя че така ще стане Звънях на вносителите на Zelmer в София фирма Денси и те ме насочиха към ПАН Сервиз,които отговаряли за сервиз и части... Ако някои колега знае от къде мога да се снабдя с части и консумативи за прахосмукачка Zelmer Aqua Trio-TIP619.5.B5E Благодаря предварително!!!!

  10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Мнения
    74
    #8

    Re:Pan сервиз

    http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=КОНСУМАТИВИ На самия саит на денси предлагат консумативи за Зелмер И не се сърди толкова на Пан Сервиз защото те пак вземат резервните части от вносителя Денси Имаше тема пак тук за прахосмукачка Таурус как стои въпроса с резервните части и извънгаранционния сервиз При теб за счупеното колело ако няма разчастена прахосмукачка трябва да се поръчва от производителя Колелото не част която се дефектира при нормалната екплоатация на уреда и ме съмнява да има такива на склад Поразгледай сайта на Денси и може и да си намериш необходимите филтри и консумативи Успех

  11. Member
    Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    201
    #9

    Re:Pan сервиз

    Благодаря за сайта ,ще се опитам да поръчам от тях

  12. Novice
    Тук е от
    Jun 2013
    Мнения
    1
    #10

    Отговор: Pan сервиз

    Цитат Първоначално публикувано от flamme_froide Виж публикацията
    Изключително лошия ми опит с цитирания в заглавието на темата сервиз може да прочетете в темата Хладилник Mastercook. Безкрайно съм разочарован от липсата на каквато и да е компетентност на хората в този сервиз. сервиз, а дори не ми се влиза в подробности за случки от минали години не виждам смисъла. Простичко ХОРА НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ Pan СЕРВИЗ, освен ако просто няма къде да си дадете парите.
    напълно споделям същите чувства към Пан Сервиз Пловдив Pan servise Plovdiv. Negramotni hora и не знаят какво правят -цените са им убиец , по добре е да си купите нов уред от колкото да го поправяте при тях. Собственика много упорито се опитваше да ми обясни какви са били цените за подобни поправки в Италия и Германия забравяйки че ние сме Пловдив а не Берлин или Милано.
    hristoslav2 одобрява това.

  13. Novice
    Тук е от
    Aug 2013
    Мнения
    1
    #11

    Отговор: Pan сервиз

    ПАН сервиз в младост 1 са пълни мошеници. Занесох им фотоапарат Canon, за ремонт като фотоапарата не беше в гаранция. Взеха ми пари за подмяна на обектива като казаха, че проблема е от там. В крайна сметка това не реши проблема и канона продължи да дава същият дефект. Вече се свързах с Канон България и те ще ми съдействат да си върна парите, които платих на тези некадърници от Пан. Не се лъжете да носите за ремонт в Пан, нещо по сложно от прахосмукачка. Когато става въпрос за електроника по-добре намерете някой друг сервиз отколкото при тях.
    hristoslav2 одобрява това.

  14.  
     
  15. Novice
    Тук е от
    Nov 2013
    Мнения
    1
    #12

    Отговор: Pan сервиз

    Подкрепям изцяло горните мнения за пан сервиз.Аз също имах подобни проблеми с тях.Никога повече няма да отида там.За мен те са абсолютни мошеници.Вместо да ми отремонтират уреда с проблема за който съм го оставил,ми свалят оргиналните части и в крайна сметка ми връщат уреда в още по лошо състояние.Долна наглост.Събраха се всички техници с приемничката за да ме навикат и смажат.След 10 минути убеждения,че не разбирам от техника си взех уреда и отвън ми идваше да го хвърля в кофата.Бях страшно ядосан и не можех да се премиря. Никога павече в пан сервиз.

  16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Мнения
    50
    #13

    Отговор: Pan сервиз

    Благодарение на "компетентната" намеса на техник от този Пан сервиз на околвръстното около един месец бях без хладилник през юли, изхвърлих куп храна, дадох около 200 лв за многократни посещения и части, техникът ми държа нагъл тон по телефона, рецепционистката вдига рамене. Като попитах къде е управител или някой, който да вземе някакви мерки ми се каза, че бил в отпуск. В резултат на това си купих нов хладилник от марка, която слава богу те не сервизират, а стария ми го оправиха от сервиз Силтал, за което им благодаря. Имам същия негативен опит и с България сервиз и смело мога да заявя, че гаранционното обслужване на техниката в БГ е под всякаква критика. Истинска конкуренция има в по-малките и извънгаранционни сервизи. Както и компетентни техници май само там са останали.
    Swon одобрява това.

  17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    138
    #14

    Отговор: Pan сервиз

    И малко и от мен за прословутия сервиз тук.Преди няколко години отивам там с ютия Молинекс-жена ми е много доволна от нея,но спря да работи!На рецепцията ми казват-оставете я ще я погледнем,само отварянето струвало 22 лева,отделно за ремонта там.Ами оставих я!След 1 месец постоянно звънене да ги питам какво става-нямали време,били затрупани с работа.Накрая взех ютията(естествено неремонтирана),намерих друг сервиз,за 3 дена я оправиха срещу 8 лева!И вече са затворена книга за мен!
    Swon одобрява това.

  18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2014
    Мнения
    27
    #15

    Отговор: Pan сервиз

    Здравейте, имате ли впечатление за "Пан сервиз" ООД гр. Варна? От темата оставам с впечатление, че са много зле. Дали и варненският клон ще са същите дол дренки?
    Поздрави

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 22
    Последно: 21-06-16, 14:34
  2. NEXT сервиз
    От kod във форум Бял списък
    Отговори: 0
    Последно: 30-01-14, 08:47
  3. Сервиз за ЛГ
    От zorbata във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 05-05-11, 23:33
  4. Сервиз на хладилници
    От balien във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 25-08-06, 11:34
  5. сервиз
    От KingRex във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 23-05-03, 10:29

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе