SetCombG.com Forum
18.05.2012, 11:52 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Страници: [1] 2 3 4 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Мнения и препоръки  (Прочетена 33072 пъти)
0 Участници и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
IvO™
Silviya Forever
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2968

Щастливо женен

264522116
« -: 20.09.2004, 19:21 »

Вашите мнения и препоръки за "ЛОГИЧЕСКИТЕ ЗАДАЧИ".

Активен

SetCombG.com
« -: 20.09.2004, 19:21 »

Активен
Lupus
Фен
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 5687

Homo homini lupus est

WWW Ел. поща
« Отговор #1 -: 20.09.2004, 20:26 »

За отговор да се приема само такъв, даден в утвърдителна форма:
Например: "Отговора е.....", "Това е....", "Едикакво си е вярното....". Да не се приемат за отговори предположения или такива, зададени във въпросителна форма.
След като се приеме от задалия задачата, че даден отговор е верния, този който го е дал трябва да разясни как е стигнал до него (за да се изключат случаите на налучкване)
Активен

"Както и да се въртиш гъзo ти е все отзад!"  
                                          Шопска мъдрост
Кайсо
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2096

В базата съм...

« Отговор #2 -: 20.09.2004, 22:59 »

Аре ******** се с тия задачи. Бетер детската градина. [8)]
Ся ако искате ше прескоча до метро да купя една кутия близалки и да ги раздавам на победителите.[Yeah!]
Абе вие друга работа нямате ли бе?
Една разбирам, две разбирам, ама ако продължавате в същия дух, що не вземете да издадете един сборник с логически задачи и да лепнем на форума една табелка - "Млад логик"!
Пфюуууу, понякога се чудя, толкова ли нямате какво да правите навън, а кибичите в нета и се чудите ква глупост да измислите, че да си размърдате мозъците и да загубите малко време ...

P.S. - Иво, ти да нямаше нещо общо с "Минута е много" [:O]
Активен
Raid
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1335

30211857
Ел. поща
« Отговор #3 -: 20.09.2004, 23:36 »

Въх!
Кайсо!
Шо ти стана бре?!?
Какъв е тоз гибелен гняв в 22:59 ч.?!?
Ма кво им е на задачките? Не може ли между две обяснения как се кирилизира Win XP и как се свързват два компютъра в мрежа да порастушим малко?
Сега само заради лафа (моля те, не се засягай): "Кат ша ми купуваш близалка, да ти предложа и аз нещо за близане?" [:P][:default][;)]

И сериозно: ако наистина повечето хора смятат, че разводняваме излишно форума, тогава наистина по-добре да прекратим със задачките.
Активен

Убива ги веднага, изтребва ги до крак!

SetCombG.com
« Отговор #3 -: 20.09.2004, 23:36 »

Активен
IvO™
Silviya Forever
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Щастливо женен

264522116
« Отговор #4 -: 21.09.2004, 00:10 »

quote:
P.S. - Иво, ти да нямаше нещо общо с "Минута е много" [:O]

Originally posted by Кайсо - 20/09/2004 :  22:59:32

@Кайсо, сега е 23:59 ч. и се чудя как да ти отговоря. Ама толкова си искрен, по дяволите, а по това време на деня мозъка ми е в "тъмната половина". Какво против задачките имаш? Те са не само за забавление, но и за научаване на нови неща - както игрите. На теб прави ли ти някой забележка примерно, че играеш на игри, а не излизаш да си разхождаш задника за щяло и нещяло? Ето, например от последната задача на @Lupus, научих за един уред, който при други обстоятелства бих сбъркал с интимна играчка от сексшоп :-)

Нямам нищо общо с "Минута е много", освен това, че мога да използвам този израз като еталон в интимната игра :-Р

За близалките няма да отворям дума, че наистина може да хукнеш към "Метро"-то... :-)

Колкото до разводняването на форума... ами вече минаха над 2 седмици откакто съм предложил отделен раздел за тази тема, но уви - модераторите не ме чуват. Ако искаш, оплачи се на тях, щом толкова много ти пречат и ако те решат - нека затрият всички задачи - аз нямам думата тук.

И за последното само искам да ти кажа: Не съди за хората по начина, по който се опитват да се забавляват!

Активен

FearMe
Администратор
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 9195

119374100
Ел. поща
« Отговор #5 -: 21.09.2004, 01:39 »

във връзка с настоящата тема вижте:

http://www.setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16840
Активен

Oderint dum metuant

Vae victus!
SAGE
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 477

Ел. поща
« Отговор #6 -: 21.09.2004, 12:45 »

Какво ще стане, ако този който има право да зададе следващата задача, се бави повече от ... дни[?]
Надявам се да не е край на задачите, защото тагава Кайсо ще се радва най-много.[:default]

//Edit
Предлагам този, който е задал последната задача, да зададе нова, или да предложи друг.[;)]
Активен

Кайсо
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2096

В базата съм...

« Отговор #7 -: 21.09.2004, 13:16 »

Чакайте ся малко, аз лично, не се дразня на задачките, дразня се, че за 5 дена избълвахте двайсе и кусур !
Айде постарайте се малко и като пишете някакво заданийце, ами да има поне малко напрягане.

А и в последната задача на FearMe за течностите, сами си правите забележки. Ама много сте ми интересни :default

А и още нещо - Иво, форума си има твърдо определени раздели, не може на всеки както му кефне и да се прави нов раздел :default Приеми го това :default

Аааа и още нещо, към горното нещо - сетих се за близалки, щото имам една кутия Чупа Чупс на бюрото тука и мляскам постоянно и черпя малките братчедчета като ма слушат и за туй [:D]

И в крайна сметка, наистина доста разводнявате. Разбирам, че ви е забавно и че си напрягате мозъците. Ама първите 5 теми, да са пет задачи, вече мисля е мааааалко прекалено :default

quote:
Какъв е тоз гибелен гняв в 22:59 ч.?!?

@Raid Ми на някой хора им са доспива още сед сънчо [:P]

P.S. @IvO_tm Пич, кефиш ме, такъв свежар като тебе, отдавна не се е мяркал тука, само разни философи :default Евала :default Имаш най-добрите ми пожелания :default
Активен
SetCombG.com
« Отговор #7 -: 21.09.2004, 13:16 »

Активен
IvO™
Silviya Forever
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Щастливо женен

264522116
« Отговор #8 -: 21.09.2004, 13:18 »

quote:
Какво ще стане, ако този който има право да зададе следващата задача, се бави повече от ... дни[?]
Надявам се да не е край на задачите, защото тагава Кайсо ще се радва най-много.[:default]

//Edit
Предлагам този, който е задал последната задача, да зададе нова, или да предложи друг.[;)]

Originally posted by SAGE - 21/09/2004 :  12:45:56

Да, @Sage, това е идея, за да се избегне продължителното забавяне и оттам - спадането на интереса. ;-)

Ще коригирам "Правилата", като вмъкна, че този който е наред да задава задача, трябва да го направи до 2 дена, в противен случай правото му се отнема и се дава на... ъъъъ... а сега де?... на кой?... ами дава се на последният решил правилно задачата, т.е. той ще задава втора задача поред. :-)

//Добавено:

Абе, @Кайсо, я влез в ДИР.БГ да видиш какво значи "прекалено много теми", или май имаш проблеми с числата над 10... :-)

P.S. @Кайсо, и ти си пич, ама преди "Лека нощ деца", след него се отпускаш на нервата с цялата си тежест... :-)

Активен

Duhche
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 48

1

200660281
Ел. поща
« Отговор #9 -: 21.09.2004, 15:47 »

quote:
Класиране в низходящ ред до момента [след "Задача № 23"]:

Raid - 9 точки

FearMe - 6 точки

Lupus - 4 точки
IvO_tm - 4 точки

Kirande - 2 точки
Profita - 2 точки
kafka - 2 точки
minkov - 2 точки
DЗВЕР - 2 точки
YG - 2 точки

Malone - 1 точка
Dockera - 1 точка
Dark Skywalker - 1 точка
MR.TECHNO - 1 точка

A на мен къде са ми 2те точки ?!? .. или не ми се полагат ... [:(]
Активен
IvO™
Silviya Forever
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Щастливо женен

264522116
« Отговор #10 -: 21.09.2004, 16:20 »

quote:
A на мен къде са ми 2те точки ?!? .. или не ми се полагат ... [:(]

Originally posted by Duhche - 21/09/2004 :  15:47:11

Ами Духче, няма да имаш 2 точки, защото си пратила отговора на РМ, защо не го постна в темата, за да го видят всички? Правим всичко възможно да предотвратим всякакви спекулации ;-)
Не се сърди. И твоят ден ще дойде. И нощ ще падне. И луна ще изгрее. И звезди ще блеснат... И ще пием греяна ракия :-)

Активен

Duhche
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 48

1

200660281
Ел. поща
« Отговор #11 -: 22.09.2004, 20:31 »

мда... но тогава нямаше правила още, нали .. и никъде не беше писано къде да се дават отговорите ;РР
Whatever :default...
А щом искаш греяна - имаш я :default това да ти е проблема [;)]
Активен
IvO™
Silviya Forever
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Щастливо женен

264522116
« Отговор #12 -: 22.09.2004, 21:37 »

quote:
мда... но тогава нямаше правила още, нали .. и никъде не беше писано къде да се дават отговорите ;РР
Whatever :default...
А щом искаш греяна - имаш я :default това да ти е проблема [;)]

Originally posted by Duhche - 22/09/2004 :  20:31:47

Добре, хайде, ще ти сложим 1 точка - права си, тогава нямаше правила, но... ще е само 1 точка, а не 2, защото не си отговорила в първият пост (тогава нямаше правила нито за постовете, нито за точките), но все пак може и да си поискаш 10 точки. :-) А щом знаеш как да си поискаш - ето, и аз знам как да давам. :-Р

Активен

prt
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 505

Понякога седя и си мисля! Понякога ... само седя.

37418927
Ел. поща
« Отговор #13 -: 23.09.2004, 13:29 »

За това правило:
Участник, познал отговора на текущата поставена задача в първия пост - получава 2 точки.

предлагам
А/ да отпадне
или
Б/ да стане
"Участник, познал отговора на текущата поставена задача в първия СИ пост - получава 2 точки."

Иначе довечера в 18:01 веднага някой ще "претакова" другарчетата си като пусне "глупав" пост - колкото да им отнеме правото да спечелят 2 точки.

Активен

Да караш бързо - лесно е. Бавно малцина могат.
SetCombG.com Forum

Активен
Страници: [1] 2 3 4 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.091 секунди с 45 запитвания.