SetCombG.com Forum
7.02.2012, 12:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Пуснаха и Малкия Маргин  (Прочетена 1192 пъти)
0 Участници и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dragozow
Фен
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 899

Майор

dragozow
« -: 12.04.2007, 14:10 »

Състав на Софийски градски съд промени мярката за неотклонение на Николай Маринов-Малкия Маргин от задържане под стража в домашен арест.
На открито съдебно заседание бяха изслушани мотивите на защитниците на Маринов и вещите лица, назначени по задачите, възложени им в тройна съдебно-медицинска експертиза.Според тях здравословното състояние на Маринов е несъвместимо с условията на следствения арест.
Той е имал неколкократни епилептични припадъци в резултат на продължителен престой при ограничителни условия.Самият Николай Маринов, на когото бе дадена думата, помоли за промяна на наложената му мярка като описа здравословното си състояние.Съдът прецени, че не е отпаднала опасността подсъдимият да извърши ново престъпление, но налице е ново обстоятелство, свързано с неговото здравословно състояние.
Поради това съдът промени мярката от задържане под стража в домашен арест, съобщават от пресцентъра на СГС.

Определението на съда може да бъде обжалвано от прокуратурата пред САС в седемдневен срок.Припомняме, Николай заедно с брат си Красимир и още пет души са обвинени по едно от ключовите дела в България - за подготовка на три убийства.Поради влошено здравословно състояние от началото на съдебния процес бяха променени мерките от задържане под стража в домашен арест на Красимир Маринов и Веселин Тошев, с по-лека мярка е и Светлин Карагеоргиев.Красимир Маринов-Големия Маргин вече претъпря операция от дископатия.

news.bg

Чудя им се що само ги прибират да ги хранят залудо.
Активен

SetCombG.com
« -: 12.04.2007, 14:10 »

Активен
Perk0
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Мъдростта ме преследва , ма аз бегам бързо

227211648
WWW Ел. поща
« Отговор #1 -: 12.04.2007, 14:14 »

Дам , в затвора изведнъж на всички им става зле , толкова зле , че после не могат да го открият като го пуснат  095
Активен

В света не съществуват два вида човека: снежния човек и човек, който не е преинсталирал Windows.
hecoat
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 94

eee-h

« Отговор #2 -: 12.04.2007, 17:19 »

Тея на площада да ги разстрелват! И това им е малко, да ги....... .

2guns
Активен

Intel
hihimor
Фен
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 702

Save the cheerleader, save the world!

Ел. поща
« Отговор #3 -: 12.04.2007, 17:37 »

колко трябва да плати обикновен човек, за да получи първокласното медицинско обслужване, които получават тези бандюги?

плащат ли си като мен здравното осигуряване, или моите вноски отиват за тяхното лечение в реномирани болници?

мога ли аз, който не съм извършил никакво престъпление, да получа поне двойна медицинска ескпертиза на заболяванията ми от същите медицински светила, които са ги направили на тези бандюги...

засърбяват ме ръцете за татко калашников.....

Активен

SetCombG.com
« Отговор #3 -: 12.04.2007, 17:37 »

Активен
Eddie
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1236

2967230
« Отговор #4 -: 12.04.2007, 18:40 »

Време беше да го пуснат.

Сега остава да паднат обвиненията срещу Валентин Димитров (а.к.а Вальо Топлото) - или поне да остане само това за недекларираните преводи по неговите сметки... а, и да не забравят Димитър Желязков (а.к.а. Митьо Очите) да пуснат, че после ще ги осъди като нищо в Страсбург и пак ние ще трябва да плащаме глобата...
Активен
CrossBlade
Нанко
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1840

Homo Faber

329743794 cross4o@hotmail.com cross4oto cross4o
WWW Ел. поща
« Отговор #5 -: 12.04.2007, 20:56 »

Какво ви е виновен Маргина? Някой да има лично взаимоотношение с него?
Активен
dragozow
Фен
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 899

Майор

dragozow
« Отговор #6 -: 12.04.2007, 21:11 »

Какво ви е виновен Маргина? Някой да има лично взаимоотношение с него?
Да,не е виновен.В тая държава няма виновни.
Активен

bluefish
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 535

WWW Ел. поща
« Отговор #7 -: 12.04.2007, 21:58 »

Да,не е виновен.В тая държава няма виновни.
Ми честно казано, Маргина и другите бандитчета като него са си направо "примерни граждани" в сравнение с гнусните барети, комунисти, агенти и други кримки, които държат цялата тая работа в ръцете си. Ама тях кой ще ги барне??!!!!
Активен

Black Adder
много прост
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1872

102831
« Отговор #8 -: 13.04.2007, 00:55 »

Абе носете си светлоотразителните жилетки и нема са плашите. Закони има у тая държава. God
Не може болен човек да лежи в ареста. memnon
Активен
artos
мускетар
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 166

Born On Fire

Ел. поща
« Отговор #9 -: 13.04.2007, 07:43 »

Приемат се залози  кой ще е  следващия пуснат

Слагам 10 лв.  На Митио Очите   095
Активен
tana
таня
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 167

247582036
Ел. поща
« Отговор #10 -: 13.04.2007, 08:30 »

Ееее чакай де,той е от скоро.Слагам десятка на Вальо топлото.Тия дни ще се разболее и той от нещо
Активен

SetCombG.com Forum

Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.046 секунди с 41 запитвания.