pitagor
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 121
|
 |
« Отговор #20 -: 5.12.2007, 15:02 » |
|
Не само обширна, но и в немалка степен субективна  Кое е субективното, освен цветопредаването, което съм отбелязал? |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
SetCombG.com Forum
|
 |
« Отговор #20 -: 5.12.2007, 15:02 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
boishin
EU-пеец
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 362
|
 |
« Отговор #21 -: 5.12.2007, 15:09 » |
|
Кое е субективното, освен цветопредаването, което съм отбелязал? Избора на фотоапарат. Както и на автомобил. Каза се доста по темата вече. Приемам повечето неща, които написа. Ако задълбаваме, може да е на РМ, за да не отегчаваме хората.  ОК? 
|
|
|
|
|
Активен
|
Я мом да изтрезнеам, ма ти по-умна нема да станеш!
|
|
|
pitagor
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 121
|
 |
« Отговор #22 -: 5.12.2007, 15:22 » |
|
Аз пиша, за да помогна на интересуващите се, да се ориентират, не да те убеждавам теб или да правя реклама на фирма или бренд.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FearMe
Администратор
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 7765
|
 |
« Отговор #23 -: 6.12.2007, 15:24 » |
|
от вчера съм щастлив собственик на А570. тия дни ще го поразуча, но първите ми впечатления са отлични. стабилизаторът върши точно това, което се очаква от него. цветовете ми харесват, филмчетата са супер.
до момента не ми харесва бавното записване на снимката на картата, както и липсвата на упътване на български. някой да може да помогне за последното?
|
|
|
|
|
Активен
|
Oderint dum metuant
Vae victus!
|
|
|
Svetlio70
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 199
сеткомец
|
 |
« Отговор #24 -: 6.12.2007, 19:56 » |
|
от вчера съм щастлив собственик на А570. тия дни ще го поразуча, но първите ми впечатления са отлични. стабилизаторът върши точно това, което се очаква от него. цветовете ми харесват, филмчетата са супер.
до момента не ми харесва бавното записване на снимката на картата, както и липсвата на упътване на български. някой да може да помогне за последното?
Честито !!! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
LUDIA
Модератор
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 1088
Луд умора няма!!! Само много се поти!
|
 |
« Отговор #25 -: 7.12.2007, 09:15 » |
|
Каменски имаш едно описание от мен на 560 ама карай да върви, нали е същият като функции. ХЕХЕХЕ на румънците не им трябват на БГ описания. Имат си дискове с pdf-и в комплектите. И честита покупка ще е полеем и ще си поиграем с нея. Хммм чак пък бавно, значи нещо самата карта може да е бавна. Ще пробваме с моята 1 Гб Пркатика high speed. Нея я знаеш, че е бърза. Може за това бавно да прехвърля бавно инфото.
|
|
|
|
« Последна редакция: 7.12.2007, 09:18 от LUDIA »
|
Активен
|
Всички малко или много сме луди по своемУ!!!
|
|
|
FearMe
Администратор
SetCombG.com Фен
Неактивен
|
 |
« Отговор #26 -: 7.12.2007, 09:49 » |
|
570 се различава от 560 само по стабилизатора и по-новия процесор (поне така навсякъде пише), така че голямо благодарско. а картата е panasonic 1gb class 2, което нищо не ми говори. бавното записване е очевидно при 7-мегапикселовите снимки, които са към 3.5мб. може пък на това да се дължи това ми впечатление, а то да е нормално
|
|
|
|
|
Активен
|
Oderint dum metuant
Vae victus!
|
|
|
CrossBlade
Нанко
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 1826
Homo Faber
|
 |
« Отговор #27 -: 7.12.2007, 11:21 » |
|
Може записването да е от апарата, не от картата .... пробвай пък ако остане така - ще го преживееш  Честито, на следващата сбирка ти снимаш 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
izwerga
нямам общо с ника си
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 675
|
 |
« Отговор #28 -: 7.12.2007, 12:07 » |
|
както и липсвата на упътване на български. някой да може да помогне за последното? Би трябвало с фотоапарата да има. Поне този при мен има и упътване на БГ и технически възможности на БГ. Иначе в нета няма , или поне така ми казаха търговците. BTW книжката е малка но е към 45 странички  .
|
|
|
|
|
Активен
|
No money ,no job , no girls - no problems !!! Не проклинай съдбата си - тя е предначертана.
|
|
|
FearMe
Администратор
SetCombG.com Фен
Неактивен
|
 |
« Отговор #29 -: 7.12.2007, 12:10 » |
|
помисли за ситуация, при която в окомплектовката няма книжле от официалния вносител... ;)
|
|
|
|
|
Активен
|
Oderint dum metuant
Vae victus!
|
|
|
boishin
EU-пеец
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 362
|
 |
« Отговор #30 -: 7.12.2007, 12:17 » |
|
Сори, че се намесвам... но наличие на книжка на съответния език зависи от това за къде е произведен и предназначен за продажба.
В последния апарат, който купих, имахе книжки, изпълнени с йероглифи и една , мисля, че на френски или испански и толкова. Нямаше дори на английски език. На апарата пише, че е произведен в Япония. На български не открих нищо в интернет, но на английски си намерих подробна.
btw, Fearme, на английски не намери ли?
|
|
|
|
|
Активен
|
Я мом да изтрезнеам, ма ти по-умна нема да станеш!
|
|
|
FearMe
Администратор
SetCombG.com Фен
Неактивен
|
 |
« Отговор #31 -: 7.12.2007, 12:25 » |
|
boishin, точно така! затова и зададох своего рода риторична задача в предния си пост иначе на английски си има, но освен моята скромна личност още една персона ще го ползва, която не е чак толкова добре с английския, че да го чете свободно 
|
|
|
|
|
Активен
|
Oderint dum metuant
Vae victus!
|
|
|
izwerga
нямам общо с ника си
SetCombG.com Фен
Неактивен
|
 |
« Отговор #32 -: 7.12.2007, 12:29 » |
|
В диска с този фотоапарат при мен , за съжаление има само на упътване на английски , иначе ако имаше , щях да ти го "вейна" по мейла.
|
|
|
|
|
Активен
|
No money ,no job , no girls - no problems !!! Не проклинай съдбата си - тя е предначертана.
|
|
|
|
scenik
|
 |
« Отговор #33 -: 8.12.2007, 22:24 » |
|
От година и половина имам SAMSUNG S800 - перфектен дизайн, перфектно видео - вече не нося видеокамерата даже. За ефекти даже не коментирам. Днес цял ден карахме ски с него, лятото обиколи света. Така че като не е фирмена оптиката, какво от това. Избери си да ти харесва /след яко тестване в някой магазин/ и с поне две години гаранция. Не се подвеждай от рекламата на консултантите - на тях това им е работата. Успех!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peshew
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 67
|
 |
« Отговор #34 -: 27.12.2007, 16:45 » |
|
Ако някой има упътване на български за Canon S 5 IS и може да ми го прати ще черпя!!!Весели празници 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
izwerga
нямам общо с ника си
SetCombG.com Фен
Неактивен
|
 |
« Отговор #35 -: 27.12.2007, 16:48 » |
|
Упътване на български има само в Канон България и ги дават само със закупен фотоапарат. Аз проверих дори в дисковете дето вървят с фотото закупено директно от склада , но и там има само на английски. Така че вероятноста да намериш клони към нула , за съжаление.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peshew
SetCombG.com Фен
Неактивен
Публикации: 67
|
 |
« Отговор #36 -: 28.12.2007, 12:02 » |
|
Ами ако някой си е купувал от там,да прати ,копирам и връщам