SetCombG.com Forum
18.05.2012, 13:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Анкета
Въпрос: Какъв  диагонал e вашият LCD телевизор Finlux ?
55" LCD - 1 (4.2%)
52" LCD - 0 (0%)
47" LCD - 0 (0%)
46" LCD - 0 (0%)
42" LCD - 0 (0%)
40" LCD - 2 (8.3%)
37" LCD - 1 (4.2%)
32" LCD - 10 (41.7%)
26" LCD - 1 (4.2%)
24" LCD - 5 (20.8%)
22" LCD - 3 (12.5%)
19" LCD - 1 (4.2%)
Общ брой гласове: 23

Страници: 1 [2] 3 4 5 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Finlux LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения  (Прочетена 42575 пъти)
0 Участници и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
fisto
Начинаещ
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

Ел. поща
« Отговор #14 -: 9.03.2010, 22:25 »

Искам да ви кажа да не нападате толкова "яростно" тези "боклуци". Имам само един въпрос към "специалистите". Колко части мислите, че са произведени от тази фирма, които се влагат в тези телевизори?
Активен
SetCombG.com
« Отговор #14 -: 9.03.2010, 22:25 »

Активен
venci79
Фен
Ентусиаст
*
Активен Активен

Публикации: 639

« Отговор #15 -: 10.03.2010, 00:09 »

:default

« Последна редакция: 6.04.2010, 14:57 от venci79 »
Активен
diamobg
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 34

Ел. поща
« Отговор #16 -: 10.03.2010, 13:35 »

Знам, че не е по темата, но знаеш ли fisto, защо преместиха производството на ML (Мерцедес) в Европа от USA!?
Там във Флорида, в най-модерният завод започнаха да сглобяват ML. Всичко точно, записвания 3-4 месеца напред, частите от ГЕРМАНИЯ, цените 2 пъти по-високи от конкурентите! Така до 5-6 месеца след първите продажби Bravo
Да ама не, както казваше П.Бочаров. Започнали да връщат колите Yikes течове на масло(все едно е москвич), разваляне на диферециали, скоростни кутии и т.н., конкуренцията това чака, веднага раздухват скандала в медиите.
Мерцедес реагират незабавно: един самолет шваби командировани в USA, за да установят причините. Google detective
След 1 месец заключение:,,НЕКАДЪРЕН ПЕРСОНАЛ"!!!  RTFM
Възможни изходи: внос на работници от Германия - скъпо! По - евтино затваряй завода, в резултат сега стои затворен!
Това е там, тук търпим всякакви издевателства над нас потребителите!
На загубилите вече Drinks!
Извинявайте за отклонението! :default
Активен

NATIONAL-CS-V223B, NATIONAL-CS-H283A, NATIONAL-CS-Z254A,NATIONAL-CS-257TB, OSAKA-CH-14-LBP
SAMSUNG WF - B1256GW; AEG 50600
КрИс
::LB::
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 4074

2560320 S
WWW Ел. поща
« Отговор #17 -: 10.03.2010, 13:46 »

още един "рекламен агент" на FINLUX.иди си купи FINLUX и тогава пиши,че още негативни новини има покраи тез турски телевизорчета memnon

Без да си притежател на уред от тази марка и без да имаш преки впечатления вече имаш 6 силно обидни поста срещу Finlux. И това в тема с общо 17 мнения. Тук не са необходими нито рекламни агенти на дадена марка, нито антирекламни!
Каза си мнението неколкоратно - достатъчно! Ако имаш нови наблюдения и опит за споделяне - моля, заповядай пак, но дотогава ще те помоля да караш по-кротко и да се въздържаш от участие в тази тема.
Активен

SetCombG.com
« Отговор #17 -: 10.03.2010, 13:46 »

Активен
venci79
Фен
Ентусиаст
*
Активен Активен

Публикации: 639

« Отговор #18 -: 10.03.2010, 14:24 »

:default

« Последна редакция: 6.04.2010, 14:58 от venci79 »
Активен
Frezist
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 58

« Отговор #19 -: 6.04.2010, 13:15 »

Без да си притежател на уред от тази марка и без да имаш преки впечатления вече имаш 6 силно обидни поста срещу Finlux. И това в тема с общо 17 мнения. Тук не са необходими нито рекламни агенти на дадена марка, нито антирекламни!
Каза си мнението неколкоратно - достатъчно! Ако имаш нови наблюдения и опит за споделяне - моля, заповядай пак, но дотогава ще те помоля да караш по-кротко и да се въздържаш от участие в тази тема.
Привет КрИс! Ти си си позволил да му направиш забележка, обаче един от модовете му изтри няколко поста, и няколко мои също, заради отправени обиди към въпросната марка ТВ в една друга тема - за избор на ТВ. Е, аз съм единия от собствениците на Finlux и въпреки че предоставям само инфо, а не агитирам за или против, влязох в батълфорум с Venci79 без да го искам. Робуването на "утвърдени" марки обаче си е явление в БГ още от времето на бай Тошо. Само два отбора, две партии /едната обаче свръхвървела/, две марки коли, два вида сирене важат и се признават и т.н. Като се появят други и се почва една антикампания... стар балкански синдром, предварително се извинявам, ако съм засегнал някого! Иначе и за мен Сони е с едни гърди пред другите, ако не броим Шарпа :}
Активен

Hyundai L50S, Hyundai X224WA, Finlux 40FLHD882PU, HP C5280, Midea MSG-12HRDN1, Midea MSG-09HRDN1
yovobg
Начинаещ
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Ел. поща
« Отговор #20 -: 6.04.2010, 14:03 »

http://www.finlux.eu/
Активен

Имам непретенциозен вкус,напъно ми е достатъчно най-доброто !
Kasap
Терминатор
Фен
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 2823

« Отговор #21 -: 6.04.2010, 15:08 »

Domain:        finlux.eu
IP: 212.29.90.74
IP Location: Istanbul, Turkey
Nameservers:
        ns1.vestel.com.tr
        ns2.vestel.com.tr
        ns4.vestel.com.tr
        ns3.vestel.com.tr

« Последна редакция: 6.04.2010, 15:36 от Kasap »
Активен

Sanyo DS-22T
Sanyo DK-22T
Sanyo EX-28R
Sanyo SX-22R
SetCombG.com
« Отговор #21 -: 6.04.2010, 15:08 »

Активен
Loreti
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 224

Ел. поща
« Отговор #22 -: 6.04.2010, 15:44 »

От марката  Finlux  бих си купил максимум вентилатор за 25,00 лева и то за вилата ....друго не !
Активен
jonov
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 402

Мразя Близу и всички монополисти

Ел. поща
« Отговор #23 -: 6.04.2010, 18:15 »

На мен пък дядо ми е казал , ако незнаеш какво да си купиш - вземи по-скъпото .
Активен
elcos
Фен
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 652

« Отговор #24 -: 8.04.2010, 09:05 »

Като заговорихме за коли - можете да попитате собствениците на автомобили от известни марки сглобявани в турция какво им е мнението - примерно форд. Ще се изумите какви дефекти дават. (примерно описаното за американския завод  :default )
 За Finlux нямам мнение - ама съм виждал работата на Crown. Смятам че ситуацията няма да е ралична.
Много неясно указание, липса на каквато и да е он-лайн информция, за фърмуер да не говорим. Странни ефекти - вероятно софтуерни - например бутоните на дистанционното понякога изпълняват различни функции от зададените.  При тази ситуация и многото неясноти - примерно с цифровите тунери - дори при утвърдените марки, мисля че е много неразумно да се купува подобна стока, особенно като се има и предвид че разликите в цените хич не са толкова фрапиращи!
Активен
Frezist
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 58

« Отговор #25 -: 9.04.2010, 23:40 »

Като заговорихме за коли - можете да попитате собствениците на автомобили от известни марки сглобявани в турция какво им е мнението - примерно форд. Ще се изумите какви дефекти дават. (примерно описаното за американския завод  :default )
 За Finlux нямам мнение - ама съм виждал работата на Crown. Смятам че ситуацията няма да е ралична.
Много неясно указание, липса на каквато и да е он-лайн информция, за фърмуер да не говорим. Странни ефекти - вероятно софтуерни - например бутоните на дистанционното понякога изпълняват различни функции от зададените.  При тази ситуация и многото неясноти - примерно с цифровите тунери - дори при утвърдените марки, мисля че е много неразумно да се купува подобна стока, особенно като се има и предвид че разликите в цените хич не са толкова фрапиращи!
Мнооого сте предубедени колеги, към турските сглобки... И те са азиатски също толкова, колкото китайските, тайванските, тайландските и т.н., ама все по турските плюете, е така, да има, да не сте капо. Понеже давате негативни примери с автомобили дето са на светлинни години от видеотехниката, ще Ви дам пример с приключенията ми с един инфраред за ГСМ отпреди години, когато блутуута още не беше известен в БГ. Та, купих си тогава последния писък на китайската техника Сигма инфраред и тръгвам да му инсталирам драйвера от диска. Пускам го в СДто и компа вместо да инсталира драйвер, започна да пее китайски естрадни песни, при оригинален диск с обложка за драйвер. Естествено, че го върнах на магазинерите от "Раковска" и те ми казаха че това си било нормално за китайските IT стоки.
Та не бъдете толкова злъчни само към турските ТВ, щото целта на форума доколкото схващам е да си разменяме инфо с което да сме полезни един на друг, а не да правим аналогия с производство на автомобили и така да си внушаваме кои народи правят кофти ТВ и т.н.

П.С. Имам два РС монитора Хюндай - единия оригинален на 6 години не е мръднал, а другия китайски на 2 години. Китайския на третия месец замина в сервиза за ремонт!
Активен

Hyundai L50S, Hyundai X224WA, Finlux 40FLHD882PU, HP C5280, Midea MSG-12HRDN1, Midea MSG-09HRDN1
granity
Модератор
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1202

« Отговор #26 -: 10.04.2010, 00:09 »

Наясно ли си къде се произвеждат всички марки телевизори които се продават азиатски няма. или европеиски са или турски и китаиски като вторите и третите са  на кантар откъм качество и нямат нищо общо с първите.Колкото до диска вадил съм китаиски тест диск за плазма  и лсд телевизори от китаиско двд филипс нямаше равен- шапка им свалям на жълтите дето са го забравили вътре.Доиде ми много добре.Ако ти  продадеш десетки модели и се сблъскаш с проблемите на потребителите ще разбереш дали съм  предубеден или убеден в качеството им.Ти ми говориш като  потребител яросно защитаващ индустрията им .Аз ще ти кажа че си на крачка от създаването на много социални контакти поради простата причина че в сервиза ходят всякакви хора.Не ти го пожелавам само споделям част от ежедневието ми.Дано си от късметлиите.Нищо лично.   

Активен

Panasonic 32LX70,Yamaha RX-V659,Yamaha NS-515F,PS3
Kasap
Терминатор
Фен
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 2823

« Отговор #27 -: 10.04.2010, 00:17 »

Мнооого сте предубедени колеги, към турските сглобки...
Няма такова нещо. Просто правим разлика, между китайски марки и китайски сглобки. И между телевизор и тостер,  където ресърча, технологиите и материалите имат известно отношение към качеството.  Drinks
Активен

Sanyo DS-22T
Sanyo DK-22T
Sanyo EX-28R
Sanyo SX-22R
SetCombG.com Forum

Активен
Страници: 1 [2] 3 4 5 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.074 секунди с 45 запитвания.