SetCombG.com Forum
18.05.2012, 14:06 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Анкета
Въпрос: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?
PDP 37" - 24 (6.9%)
PDP 42" - 209 (60.4%)
PDP 46" - 26 (7.5%)
PDP 50" - 73 (21.1%)
PDP 55" - 5 (1.4%)
PDP 65" - 4 (1.2%)
PDP 108" - 5 (1.4%)
Общ брой гласове: 331

Страници: 1 [2] 3 4 5 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  (Прочетена 242857 пъти)
maristam, zlatacho, KirilVIAS и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
hristoslav2
hristoslav2
Администратор
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 10243

Ел. поща
« Отговор #14 -: 25.12.2011, 17:35 »

Всички инженерни модели предоставени на представителствата в някои държави са T-CР -тоест американски модели/вероятно произведени в Мексико/, което е много глупаво от страна на Панасоник Европа. Американските модели са с различни шасита и тунери-естествено ще се представят различно и по тях не може да се вади извод какви точно ще са европейските. Доколкото ми е известно засега има 7 предоставени мастер модели.
В новите модели 2012 г има WiFi embeded, Flash player
http://panasonic.net/avc/viera/exhibitions/countdown/index.html

« Последна редакция: 26.12.2011, 15:45 от hristoslav2 »
Активен

SetCombG.com
« Отговор #14 -: 25.12.2011, 17:35 »

Активен
jullk
Начинаещ
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11

« Отговор #15 -: 26.12.2011, 16:32 »

Имам познати в Илиенци Техномаркета и бях решил от там да си взема 50-ка VT 30. Убеждаваха ме да взема G серията понеже нямало разлика в качеството. Аз обаче не съм съгласен с това твърдение и след разговор с една позната която работи при продажбите ме посъветва да го взема онлайн с 5% отстъпка. И понеже разликата между 50" и 55" не беше чак толкова осезателна предпочетох по голямият. Заявих  при поръчката че го искам неразпечатван. Записаха го. С голямо притеснение получих доставката. Кашона беше разпечатван, като товарачите ми обясниха че е бил отворен за да запишат серийният номер който стои отзад. Казах им да го връщат и че им плащам 10те лева за доставката. Работата ми е свързана с хора и видях че бяха искрено удивени от моята реакция.  Реших да приема поръчката. Внимателно го огледах след това за прикрити следи от предишна употреба. По всичко изглеждаше че ТВ-то е нов. Въпреки това докато не влязох в сервизното меню бях на тръни.
Телевизора се оказа на 16мин и  2 включвания.
Това беше на 16 Декември, София.
Пожелавам на всички да имат моя късмет и естествено Весела Коледа и Щастлива Нова Година
Активен

TX-P55VT30E, BOSE Acoustimass 10 + Harman Kardon, Bowers & Wilkins (ASW 600, LCR60 S3, DM603 S3 pair, DM602 S3 pair) + Denon AVR
nkd
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1979

« Отговор #16 -: 26.12.2011, 16:41 »

На Коледа стават чудеса ! Честито !!!
Активен
hristoslav2
hristoslav2
Администратор
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 10243

Ел. поща
« Отговор #17 -: 26.12.2011, 17:01 »

Имам познати в Илиенци Техномаркета и бях решил от там да си взема 50-ка VT 30. Убеждаваха ме да взема G серията понеже нямало разлика в качеството. Аз обаче не съм съгласен с това твърдение и след разговор с една позната която работи при продажбите ме посъветва да го взема онлайн с 5% отстъпка. И понеже разликата между 50" и 55" не беше чак толкова осезателна предпочетох по голямият. Заявих  при поръчката че го искам неразпечатван. Записаха го. С голямо притеснение получих доставката. Кашона беше разпечатван, като товарачите ми обясниха че е бил отворен за да запишат серийният номер който стои отзад. Казах им да го връщат и че им плащам 10те лева за доставката. Работата ми е свързана с хора и видях че бяха искрено удивени от моята реакция.  Реших да приема поръчката. Внимателно го огледах след това за прикрити следи от предишна употреба. По всичко изглеждаше че ТВ-то е нов. Въпреки това докато не влязох в сервизното меню бях на тръни.
Телевизора се оказа на 16мин и  2 включвания.
Това беше на 16 Декември, София.
Пожелавам на всички да имат моя късмет и естествено Весела Коледа и Щастлива Нова Година
Честито  Drinks и дълго да му се радваш
Да уточня - в магазините задължително отварят кашона и вадят телевизора. Това се прави с две цели.
1. Да се види и да се запише серийният номер на гаранционната карта /трябва да бъде правилно попълнена/.
2. Да се провери окомлектовката и да се види дали работи /за 5 минути/. Никой не иска да го включи у дома и да се разочарова от някой дефект...
Активен

SetCombG.com
« Отговор #17 -: 26.12.2011, 17:01 »

Активен
raziel66
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 155

Ел. поща
« Отговор #18 -: 26.12.2011, 17:16 »

Тези притеснения дали е разпечтван или не, са голяма веселба при моделите на Панасоник от 50 инча нагоре.
Нашият 50VT30 например, от 22 дни ни радва в хола, а кашона му си стои все така неразпечатан.
Ако, не дай си боже, се наложи да опирам до сервиз, ще им го занеса в същият вид, в който ми го извадиха от склада, с изключение на фолиото на дисплея му, разбира се.  smiley

Активен
Bivola
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 290

« Отговор #19 -: 26.12.2011, 18:48 »

Така е при теб,но в голям процент от случаите телевизора се отваря отгоре през тиксото,а не през дръжките на кашона,както си направил ти!
Активен

Електрон 714Д
Перла 04
VEF 221
raziel66
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Ел. поща
« Отговор #20 -: 26.12.2011, 20:25 »

Направи го продавач-консултанта в магазина.
От което пък ми стана пределно ясно, че както може да не е бил отварян, така може и да е ваден много пъти.
Все едно. По-важното за мен е, че картината е идеална и на различните цветови заливки, които съм му пускал всичко е перфектно, както и съраунда и басите, обаждани от колоните му при канали с долби 5.1 звук.
Активен
jullk
Начинаещ
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11

« Отговор #21 -: 26.12.2011, 22:38 »

hristoslav2  : Първо благодаря за този прекрасен форум дето поддържаш и искам да подчертая че точно от тука и благодарение на тебе съм собственик на този Телевизор.
На много хора казвам да посещават този форум и го цитирам. За съжаление огромната част от хората които познавам робуват на LED-ове и на марки (Sony, Samsung, Sharp-заради допълнителнилното жълто) и изказаха учудване че ще купувам плазма. Предишния ми телевизор е LCD  42" LG

Tези  дето ми донесоха TV-то точно така ми казаха : че е разпечатан в склада за да се види серийният номер, за да се попълни и подпечата гаранционната карта която държаха готова в  ръка.
А що се отнася до разпечатването: мене не ме бърка и вярно е малко пресилено, ама доста се изписа тука във форума за различни случаи.  Кашона вярно е много голям, още го държа, ама скоро ще го изхвърля и каквото  ми е писано.
Активен

TX-P55VT30E, BOSE Acoustimass 10 + Harman Kardon, Bowers & Wilkins (ASW 600, LCR60 S3, DM603 S3 pair, DM602 S3 pair) + Denon AVR
SetCombG.com
« Отговор #21 -: 26.12.2011, 22:38 »

Активен
botev4o
Ентусиаст
*
Активен Активен

Публикации: 164

« Отговор #22 -: 27.12.2011, 07:10 »

Кашонът ти е неделима част от гаранцията... Ако го изхвърлиш, все едно хвърляш нея, защото няма да ти я признаят! :default
Активен
prince
Ентусиаст
*
Активен Активен

Публикации: 227

« Отговор #23 -: 27.12.2011, 10:14 »

Кашонът ти е неделима част от гаранцията... Ако го изхвърлиш, все едно хвърляш нея, защото няма да ти я признаят! :default
Това пише ли го в гаранционната карта?
Активен
chupakabra
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 49

« Отговор #24 -: 27.12.2011, 14:07 »

Весела Коледа на всички!
Дали е възможно някой от собствениците на модели ST30, GT30, VT30 да направи малко тестове с медийния плеър чрез външен HDD и да постне по-детайлна информация, FAT32,NTFS, audio ' DTS, AC3, video - mkv, avi, кодеци, профили, битрейт, 3D - halfSBS, fullSBS, over-under, .ts. Болшинството рипове имат samples, които са по 50-100 МБ и може да се тестват много формати за кратко време.
Активен
Mean
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 121

Size matters!

Ел. поща
« Отговор #25 -: 27.12.2011, 14:16 »

От сега ще ти кажа какъв ще е резултата (все пак имам същия плеър - без 3Дто) = Провал.
Активен

PANASONIX TX-P50G30E + SAMSUNG HOME THEATER 5.1 + Playstation 3 + WD TV Live (2011)
iPad 2 16GB Wi-Fi
chupakabra
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 49

« Отговор #26 -: 27.12.2011, 14:38 »

От сега ще ти кажа какъв ще е резултата (все пак имам същия плеър - без 3Дто) = Провал.
По-конкретно може ли? Все пак в спецификациите на плеъра са описани като поддържани доста формати за аудио и видео.
Активен
raziel66
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Ел. поща
« Отговор #27 -: 27.12.2011, 17:11 »

Аз не ползвам вграденият плеар на моя VT30, но за твоя информация експериментирах малко с различни формати картина, звук и субтитри, които поддържа и ето резултатите:

Видео в .mkv, .avi, .mp4, възпроизвежда в резолюции до 1080p без проблеми. В .mov - не.

Аудио пътеки в AC3 (5.1), DTS (5.1) - ОК! В DTS HD-MA - не!

Субтитри възпроизвежда само ако са вградени. Включително български.
Файлове за субтитри като .srt .sub .txt, без значение какъв е енкодинга им, не се разпознават като налични в папките, нито се възпроизвеждат.

3D филмите, както вероятно знаеш, не могат да се възпроизвеждат през USB.
Видео файлове във вида side by side и over-under се представят в една 3D картина от телевизора след натискане на бутонът "3D" както следва:
1.за side by side -едно натискане на "3D"-то
2.за over-under - повече от едно натискане.
Предполагам "логиката" на телевизора приема, че щом се натиска "3D" повече от веднъж, явно не е side by side, а over-under картината на даденият видео файл.  smiley

Файлове с разширение .ts налични в DVD структурата и .m2ts - в Blu Rey структурата, не се поддържат.

« Последна редакция: 27.12.2011, 17:15 от raziel66 »
Активен
SetCombG.com Forum

Активен
Страници: 1 [2] 3 4 5 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.065 секунди с 46 запитвания.