SetCombG.com Forum
22.05.2012, 16:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Водо, ударо.и..дете устойчив фотоапарат :)  (Прочетена 611 пъти)
0 Участници и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
bager
Начинаещ
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 12

Ел. поща
« -: 30.08.2011, 12:35 »

Здравейте, преглеждайки за такъв апарат попаднах на този Пентакс . Не е евтин, обаче!
В дъното на ценовият диапазон от подобни апарати се намира този Кодак , който обаче ми се струва подозрително евтин.
В същото време гледам, че и Самсунг и Тошиба имат такива ниско бюджетни предложения.
Ще съм много благодарен на коментари, относно този тип техника, за да се насоча към моето апаратче.
Цел ми са: семейни и детски снимки с добро качество, клипчета със сравнително добро качество и надеждност на апарата все пак.
Благодаря ви предварително.

« Последна редакция: 30.08.2011, 13:42 от bager »
Активен
SetCombG.com
« -: 30.08.2011, 12:35 »

Активен
Mega
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 1885

S
« Отговор #1 -: 12.10.2011, 22:28 »

Виж и Olympus има Mju серия за подводни снимки и издържа на студ, удар и деца. Аз имам такъв, но имам и подводен бокс за него, защото в солена вода му дават да седи максимум 20 минути без бокс. Поне моя, сега има по-нови модели. Машината не е лоша, но е за любители.
Активен

Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35 ZIX-S - 28 м²
Toshiba RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6 - 13 м²

... И най-добрия климатик може да бъде съсипан от лош монтаж!
renault_fen
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 86

« Отговор #2 -: 14.10.2011, 11:30 »

наскоро имах такава дилема и аз, чудех се какъв компактен да взема - и след всичкото четене се спрях на Panasonic DMC-FТ3 (водоустойчив и т.н.), който изглежда е доста добро предложение като възможности и качество - уви цената е височка (в e-bay чисто нов беше на доста по-добра цена от България). Аз се отказах накрая и си купих видеокамера, но погледни в този сайт - има предостатъчно информация - dpreview. Специално има за водоустойчиви модели добро сравнение правено това лято.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.031 секунди с 30 запитвания.