SetCombG.com Forum
22.05.2012, 18:22 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ьпдеит на windows7 или как ми се прекьсна врьзката сьс света  (Прочетена 351 пъти)
0 Участници и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
vdsvicky
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 244

Pioneer - viva vintage

Ел. поща
« -: 12.11.2011, 21:48 »

За зла участ или просто напоследьк не ми вьрви ,но неприятностите са все при мен. Вчера вечерта имах голямата си добродушна простота да се сьглася да ми се ьпдеѝтне Windows-а . И така дадох O'k на нахалника да ми го ьпдеѝтне и се започна с неприятностите. След около 20 минутно джуркане и рестарт установих с мька на сьрцето ,че нямам интернет на лаптопа. "Викам си "- е тоѝ бил по-прост от мен щом си е загубил настроѝките ,но за моѝ ужас установих , че тоѝ ги е загубил безвьзвратно. Лаптопа си разпознава рутера ,но IP4 и IP6 ги няма , сьответно 6to4 driver сьщо. Както и да го вьртях и суках ,ресторе и т.н. , то няма начин да подкарам интернета . Давах да си тьрси и сам му показвах драѝвера ,но така и не успях . Някакви идеи как мога да се справя с проблема ? Изчетох почти всичко по международните форуми , но нищо не помага. Дали една преинсталация на win-на ще реши проблема ? Имаѝте в предвид ,че win-а ми е 110% напьлно легален (купуван).
Активен

Не са важни ватовете-важна е музиката
SetCombG.com
« -: 12.11.2011, 21:48 »

Активен
FearMe
Администратор
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 9201

119374100
Ел. поща
« Отговор #1 -: 12.11.2011, 22:23 »

на първо време недей преинсталира от нулата, а му дай един repair, стартиран отвътре на самия windows
Активен

Oderint dum metuant

Vae victus!
vdsvicky
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Pioneer - viva vintage

Ел. поща
« Отговор #2 -: 12.11.2011, 22:27 »

Вече пробвах ,но без успех. Вьрти ми се из главата да пробвам с CD и да видя какво ще стане , или пьк да сменя кода с window loаder-а , тьѝ-като ми пратиха току-що сьобщение от windows ,че ми е истекьл лиценза , пьк аз се хванах като рибе на куката?

« Последна редакция: 12.11.2011, 22:46 от vdsvicky »
Активен

nikolin
рибарче
Фен
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 744

107171082 S
« Отговор #3 -: 12.11.2011, 23:46 »

http://zamunda.net/details.php?id=186437 и разцъкай SFC Scan + TCP/IP Config .
Активен

Един млад и наивен момък
SetCombG.com
« Отговор #3 -: 12.11.2011, 23:46 »

Активен
vdsvicky
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Pioneer - viva vintage

Ел. поща
« Отговор #4 -: 13.11.2011, 00:03 »

http://zamunda.net/details.php?id=186437 и разцъкай SFC Scan + TCP/IP Config .

Ах как малко по-рано не ми я прати тази програмка ! Вече вьрша друга глупост - инсталирам отново win 7 вьрху старата , да видя дали ще се оправят нещата . Ако се оправят , ще направя инсталация наново ,но "начисто".  Все още сьм на процес инсталиране и не мога да кажа как е , но сьс сигурност ще е добре - поне така мисля.

П.С. Вече имам интернет .

« Последна редакция: 13.11.2011, 01:14 от vdsvicky »
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.033 секунди с 35 запитвания.