SetCombG.com Forum
23.05.2012, 17:03 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Страници: 1 [2]  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Забраняват чалгата във фейсбук до края на 201  (Прочетена 2163 пъти)
0 Участници и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
FearMe
Администратор
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 9201

119374100
Ел. поща
« Отговор #14 -: 18.12.2011, 20:20 »

ммм... това не е ли тема-майтап?!
Активен

Oderint dum metuant

Vae victus!
SetCombG.com
« Отговор #14 -: 18.12.2011, 20:20 »

Активен
Mr.TECHNO
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5742

S
« Отговор #15 -: 18.12.2011, 20:52 »

Никога не съм влизал във фейсбук, но факта, че някой ще решава вместо мен кое е хубаво и кое не и с кого да го споделям не е в никакъв случай добра новина.
По същата логика аз бих забранил фейсбук, защото го смятам не само за глупаво и безмислено, но и за опасно.
+1
Активен
Niakoi
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 255

неадекватен

91646149
Ел. поща
« Отговор #16 -: 19.12.2011, 10:14 »

Никога не съм влизал във фейсбук, но факта, че някой ще решава вместо мен кое е хубаво и кое не и с кого да го споделям не е в никакъв случай добра новина.
По същата логика аз бих забранил фейсбук, защото го смятам не само за глупаво и безмислено, но и за опасно.
+1
А, кой определя кое е чалга?
Активен

Никога не казвай "никога"...
Mr.TECHNO
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5742

S
« Отговор #17 -: 19.12.2011, 10:59 »

Как кой - чалгата си личи от километри - Поп фолк със "уникални текстове" и сръбски мотиви.
Активен
SetCombG.com
« Отговор #17 -: 19.12.2011, 10:59 »

Активен
XIIID
наивен скептик
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 467

човекоподобно

103928496
WWW Ел. поща
« Отговор #18 -: 19.12.2011, 13:28 »

ммм... това не е ли тема-майтап?!
по-скоро на социален експермент ми мирише
Активен

avast3
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 564

« Отговор #19 -: 20.12.2011, 05:57 »

А тази забрана важи ли за 2-та вида американска чалга:
   1. Country and western - бяла чалга
   2. R&B - черна чалга
   Щото ако важи само за българо-сръбско-турско-гръцко-македонско-румънския вариант на това понятие, на мен ми звучи доста дискриминационно.
    П.П. За информация на любознателните: Думата "чалга" означава буквално преведено надсвирване.
    П.П.2. Не съм голям почитател на на т.н. чалга, но се кефя на хора, които знаят какво правят и го правят кадърно. В България, според мен, има такива хора. Някои от тях се занимават и с поп-фолк. И това, което виждам и чувам по TV и радио е доста креативно и професионално сглобено. Евалла  God !
    П.П.3. А на хората, които са от моята кръвна група искам да кажа само: Long live Rock&Roll  punk punk punk
Активен

Чети между редовете и ако трябва препрочитай ;)
naskop
Ентусиаст
*
Активен Активен

Публикации: 176

Carcharodon Carcharias

« Отговор #20 -: 20.12.2011, 16:22 »

Аз лично не харесвам чалгата, но смятам че всеки е свободен да слуша каквато си иска музика. Тия призиви да забраним чалгата ми напомнят на една сцена от филма "Вчера", където другаря Баръмов казва:

Бийтълс… Бийтълс… К’ви са тия маймунски танци, вземете изтанцувайте по един валс, покажете че сте млади хора! ..."  yahoo
Активен
Страници: 1 [2]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.036 секунди с 35 запитвания.