SetCombG.com Forum
23.05.2012, 17:16 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Страници: [1] 2  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Е-ОН спира тока на длъжници предпразнично  (Прочетена 1687 пъти)
0 Участници и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Mr.TECHNO
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5742

S
« -: 23.12.2011, 22:03 »

Е-ОН спира тока на длъжници предпразнично

"Ден преди Коледните и Новогодишни празници, Е.ОН България ще „дръпне шалтера” на длъжниците си, пропуснали срока за плащане на сметките за електроенергия, съобщиха предпразнично от компанията.
„Последният влак” за закъснелите е 24 декември, когато ще работят само дежурните каси на дружеството, предаде Стандарт нюз".
Източник - www.dir.bg

Ами искам да видя как спират тока на Варненската "Максуда" и тогава да спрат на редовен платец от години.
Отделно от това по -голямо безочие, нечовешко отношение и липса навсякакво празнично настроение  не съм виждал скоро.
Активен
SetCombG.com
« -: 23.12.2011, 22:03 »

Активен
glowndark
Мега
Модератор
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1308

Преди да кажеш нещо на другите, кажи го на себе си

WWW Ел. поща
« Отговор #1 -: 24.12.2011, 00:17 »

Дано не съсипят на някои и без това "постните" празници  sad
Активен

V_Simeonov
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

S
« Отговор #2 -: 24.12.2011, 01:52 »

Не че ги защитавам, но "новината" не беше ли - НЯМА ДА спира тока предпразнично
Активен

LG 42PG3000
HITACHI 25YH5, D14EX3
Миялна-Еlectrolux 65070R
NB ASUS-F5N, ACER-5738ZG - P7350@2Ghz/25W,4GB@1066work,G105M,LED
Volvo V40 1.8i 16v 85kw
Mr.TECHNO
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

S
« Отговор #3 -: 24.12.2011, 10:25 »

в другите страни да - но не и тук.
Активен
SetCombG.com
« Отговор #3 -: 24.12.2011, 10:25 »

Активен
hristoslav2
hristoslav2
Администратор
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 10319

Ел. поща
« Отговор #4 -: 24.12.2011, 16:13 »

По Коледа компанията няма да спира тока на домакинствата, които не са платили в срок сметките си за електроенергия.

http://www.moreto.net/novini.php?n=157564&p=1

Само за тази година имат фиксирани над 6000 кражби на ток във северо-източна България. Проблема не е само в Максуда...
Активен

Mr.TECHNO
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

S
« Отговор #5 -: 24.12.2011, 16:47 »

говориш така , защото не виждал това което аз съм.  Прижуна на легло свързана с проволка директно на магистралния ток и червенее , само да се топлат мургавите докато играят на карти навън.
Активен
climamarket
Фен
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 667

WWW Ел. поща
« Отговор #6 -: 24.12.2011, 16:47 »

тази фирма вече се преименува на E-OFF
това с пружината е класика в жанра...
Активен
avast3
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 564

« Отговор #7 -: 24.12.2011, 16:56 »

Само за тази година имат фиксирани над 6000 кражби на ток във северо-източна България. Проблема не е само в Максуда...
   Най-големите крадци са промишлените предприятия. Максуда, Факлутето, Столипиново и т.н. гета са капка в морето, но се набиват на очи, щото никой не се интересува колко ток краде някоя си фирма, но се дразни от това, че държавата умишлено си трае за зулумите на индо-европейците и вероятно компенсира e.on (пряко или коствено) за загубите и то за наша сметка.
Активен

Чети между редовете и ако трябва препрочитай ;)
SetCombG.com
« Отговор #7 -: 24.12.2011, 16:56 »

Активен
hristoslav2
hristoslav2
Администратор
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 10319

Ел. поща
« Отговор #8 -: 24.12.2011, 17:02 »

говориш така , защото не виждал това което аз съм.  Прижуна на легло свързана с проволка директно на магистралния ток и червенее , само да се топлат мургавите докато играят на карти навън.
Това е старо...Откакто смениха кабелите с плетени и качиха таблата на високо кражбите намаляха с 40%. Сега въртят други номера.

тази фирма вече се преименува на E-OFF
това с пружината е класика в жанра...
Нормално...германците се усетиха и бягат от българският пазар. То бива кражби, бива ама тука нямаме граници.
Виждал съм къща с градина за близо 1 милион лева и паркиран  луксозен джип...а електромера в таблото - шунтиран...
Активен

climamarket
Фен
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

WWW Ел. поща
« Отговор #9 -: 25.12.2011, 17:31 »

като погледнеш у нас кои са героите на деня - цар Киро и подобни - какво чуват нашите деца - който краде е герой, влиза в новините и полезрението на обществото и някакси го пускат безнаказано или най-много с условна присъда
Активен
Mr.TECHNO
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

S
« Отговор #10 -: 25.12.2011, 18:11 »

Нормално...германците се усетиха и бягат от българският пазар. То бива кражби, бива ама тука нямаме граници.

Те горките ги изкара божи кравички. По-лаком и безскрупулен доставчик на ток сме нямали. От както те станаха  за Варна и региона преди години как да го кажа- редовно надписване, редовни дискриминации. Всички помним момента с надписаните сметки дето уж бяха за съд - е да ама досега не съм чул някой да ги е осъдил.

Да си ходят - нямали пари за мрежа ,ама да купят "Varna  Towers" имаха.
Активен
badr
Фен
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1994

« Отговор #11 -: 25.12.2011, 18:56 »

Това с пружината действително е запомнящо се преживяване.
Пружината забита в стената - бърлогата(къща ще е преувеличение) е без врати, а от отворите и излиза горещ въздух като от фурна и това при -10*.
Всички тези кражби обаче са калкулирани при продажбите на електропреносната мрежа.
На купувачите е предоставена статистиката и структурата на загубите и те са били безпределно наясно какво и защо купуват.
Тези не си отиват заради кражбите, а затова, че други крадци не им позоволяват да крадат по-нагло от самите тях.
ЕВН,ЕОН,ЧЕЗ са крадливи фирмички и тяхната дейност няма нищо общо с нормална търговска практика.

Активен

Не са равни добрината и злината.Отблъсквай я с най-доброто и тогава онзи,от когото те е деляла вражда, става като близък приятел
climamarket
Фен
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

WWW Ел. поща
« Отговор #12 -: 25.12.2011, 21:01 »

Те горките ги изкара божи кравички. По-лаком и безскрупулен доставчик на ток сме нямали. От както те станаха  за Варна и региона преди години как да го кажа- редовно надписване, редовни дискриминации. Всички помним момента с надписаните сметки дето уж бяха за съд - е да ама досега не съм чул някой да ги е осъдил.

Да си ходят - нямали пари за мрежа ,ама да купят "Varna  Towers" имаха.
в двете кули са под наем - подобни фирми са ако мога да се изразя втора генерация изпечени играчи концентрирани върху определен вид дейност - не са като нашите лапнишарани от първа генерация - днес имаш битпазар, утре строиш мол, вдругиден фалираш, защото не можеш да го менажираш...
Активен
nikolin
рибарче
Фен
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 744

107171082 S
« Отговор #13 -: 25.12.2011, 21:37 »

Между другото не само "ромите" крадат ток . Аз живея в Добрева чешма и съм един от малкото дето не им пука за тока ( по няколко месеца ме няма ) и си плащам . 95 % "теглят"  нелегално ток . Стигна се дотам че сега слагат нови стълбове и кутии за да качат нависоко таблата .
Активен

Един млад и наивен момък
SetCombG.com Forum

Активен
Страници: [1] 2  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.078 секунди с 45 запитвания.