SetCombG.com Forum
23.05.2012, 18:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с vmware и Windows XP SP2 OEM Activation  (Прочетена 293 пъти)
0 Участници и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
kasovnik
Участник
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 60

сеткомец

Ел. поща
« -: 22.01.2012, 23:00 »

Преместих си една физическа машина на vmware. Малко преди преместването Вин-а изкарваше "аларма", че не е активиран. Забравих да го активирирам преди преместването и съответно сега виртуалната машина иска активация  cry  Трябва да я свързвам с нета или да званя някъде си :default.
Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем и знае по-подробно какви са тънкостите на работа на vmware player, нека да сподели.
Имам лепенката с продуктовия ключ, но по "разни" причини не ми се ще да се занимавам с микрософт, просто искам да използвам vmware машината за тестове и проби без да рискувам да разваля физическата.

Мерси предварително!
Активен
SetCombG.com
« -: 22.01.2012, 23:00 »

Активен
stenly
Администратор
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3143

149295760 S
« Отговор #1 -: 22.01.2012, 23:08 »

Вариантите са 2. Активираш я по легалният начин чрез въвеждане на номера или разговор в Help Desk-а на представителството на Microsoft или ползваш активатор или сериен номер по нелегалният начин и пак си работиш. Поради това, че вторият начин не е легален и забранен във форума не може да дискутираме проблема. Но като цяло това са начините. Трети поне аз не се сещам да има :default

Ако не те допуска до десктопа , влез във safe mode и от там си направи активацията. Или поне rearm на таймера който ти брои дните за активиране.

« Последна редакция: 22.01.2012, 23:11 от stenly »
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.028 секунди с 29 запитвания.