SetCombG.com Forum
23.05.2012, 19:01 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

НОВИНИ МАГАЗИН   Начало   Помощ Търси Календар Галерия Вход Регистрация  

Страници: 1 [2]  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Случка от снощи по същото време или защо намразих Цецко, Бойко и бг манталитета  (Прочетена 1115 пъти)
0 Участници и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
FearMe
Администратор
Пристрастен
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 9201

119374100
Ел. поща
« Отговор #14 -: 5.02.2012, 18:23 »

пресен случай отпреди половин час

патрулка се паркира на булеварда с цел дебнене за превишена скорост

по алеята на булеварда отстрани има 50 (не преувеличавам) спрели коли изцяло върху тротоара, плюс поне десетина влезли още по-навътре върху тревната (бивша) площ. ръкомахам им на ченгетата, сочейки въпросните 50+ коли, на което ми отвръщат 2 тъпи погледа...

ок, те са КАТ, за тротоарите са общинска... има ли значение, налице е не евентуално нарушение, а 50 явни такива, но на кого му пука. дейба таз' крива нива....
Активен

Oderint dum metuant

Vae victus!
SetCombG.com
« Отговор #14 -: 5.02.2012, 18:23 »

Активен
Mega
Пристрастен
*
Активен Активен

Публикации: 1887

S
« Отговор #15 -: 5.02.2012, 18:41 »

Не им пука, защото паркираните коли не дават пари на ръка.
Активен

Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35 ZIX-S - 28 м²
Toshiba RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6 - 13 м²

... И най-добрия климатик може да бъде съсипан от лош монтаж.
kalcheff1
СЕТКОМерсиализиран :shocked:
Ентусиаст
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 542

S
Ел. поща
« Отговор #16 -: 5.02.2012, 19:51 »

ок, те са КАТ, за тротоарите са общинска... има ли значение, налице е не евентуално нарушение, а 50 явни такива, но на кого му пука. дейба таз' крива нива....
E ти направо искаш невъзможното от тях - да вършат чужда работа. Лятото бях мярнал паяка да вдига една кола, паркирана успоредно до казаните. Душата ми се изпълни с радост, не виждах всеки ден паяк в действие.( изобщо колко работещи паяка има във Вн ?! )  Веднага направих кръгом, към униформения, питам го за номера, на който мога да съобщавам за неправилно паркирали коли и му обяснявам, че до работа минава голям отрязък от велоалеята и редовно има по няколко наглеци, паркирали ТОЧНО ТАМ. Пичът направо ме "застреля"  сърдито  " НЕ се занимавай с глупости, само работа да ми отваряш ! " А какъв печеливш за всички бизнес би бил, ако имаше частна фирма, занимаваща се с контрола по паркирането, както е в доста държавки по света... Не знам дали в Софето не беше така.

« Последна редакция: 5.02.2012, 19:53 от kalcheff1 »
Активен

Вкъщи, от изхвърлените:орязано Мици 28-ца'06,орязанТошо28-ца'09.Осака, инв. 12 ца '08 Раб: Осаки 12,колона 33 '09
Страници: 1 [2]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Сподели тази тема в DiggСподели тази тема в FacebookСподели тази тема в MySpaceСподели тази тема в TechnoratiСподели тази тема в Twitter

Отиди на:  

Валиден XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines  | Задвижван от PersyPersy serverсървър

VzemiPC | Sitemap | Sharp BG
Валиден CSS!
Страницата е създадена за 0.03 секунди с 29 запитвания.