Страница 24 от 58 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 859

Вицове - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,244
    #346

    Отговор: Вицове - част 2

    Върви вълкът по пътечката и се натъква на трите прасета:
    - Салам алейкум, прасюги!
    Единият прасчо се обръща към другите:
    - Охх, слава богу, този е мюсюлманин.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #347

    Отговор: Вицове - част 2

    Ако дъжда можеше да измие болките ни, вятърът да разсее всички наши съмнения, а слънцето да сгрее душите ни... изобщо нямаше да има нужда да се мъчим с тая ракия...

    - - - - - - - - - -

    Трифон Зарезан: 12-те алкохолни зодии

    Дали си четете астрологическия зодиак, не знаем, но с този - алкохолния, непременно се запознайте. Може да научите нещо ново за себе си и половинката си на точния ден - днес, Трифон Зарезан. 12-те зодиакални знака си имат и по-изтънчени качества. Те са им особено полезни както на маса, така и в други работи.

    Зодия РАКИЯ (21.III.–20.IV.)

    Разнолики, но и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика: "Мириша на ракия, а не на простотия!" Жената от тази зодия понякога я наричат "слаба ракия", но често тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът Ракия е с лют нрав, а за да няма махмурлук, не става от масата. Държавата България е под този знак (виж "Пиянството на един народ"). Зодия Ракия винаги удря и неукия, и професора където трябва: първия в краката, втория в главата.

    Зодия ВОДКА (21.IV.–21.V.)

    Широки души са родените под знака на Водката. Жената Водка можете да я притежавате физически, но духовно – никога. Мъжът Водка е повече от брат – с него винаги можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка... Под този зодиакален знак беше държавата СССР, но я гаврътнаха на екс (и отдавна е екс), та остана само химнът частушка "Не хочу в забой, а хочу в запой..."! Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, тъй като са еднакво добри както в леглото, така и под него.

    Зодия ВИНО (22.V.–21.VI.)

    Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората половина – Червено. Първите ги предпочитат студени, вторите – със стайна температура. Но и двата вида са добре приети, защото – както твърдят древните римляни – в тази зодия е истината. Словоохотливи са – почнат ли веднъж, спиране няма. И не ревнуват, ако сте използвали за аперитив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия ден боли глава и се появяват киселини, но това са рисковете на сладкия живот.

    Зодия РОМ (22.VI.–23.VII.)

    Здраво стъпили на четири крака върху житейската палуба са родените под знака на Рома. Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е: "Всички пътища водят към Рома!" Петимни са за революции – както социални, така и сексуални, а с умопомрачителните си поразии доставят удоволствие и на околните, и на себе си. Способни са да убедят всекиго да им даде и последната си стотинка, та да я изпият заедно, като през цялото време пеят и танцуват от радост. Държавата Куба е под този знак, но там ромът вече е с купони.

    Зодия УИСКИ (24.VII.–23.VIII.)

    Родените под знака на Уискито са достъпни, но не за всеки. В погледите им почти винаги блестят бучки лед. Жената Уиски по правило е с повечко лед, което е сигурен признак, че ще ви изпързаля. Не може да й се отрече обаче, че винаги го прави фигурно – с висока оценка както за сложност, така и за артистичност. Мъжът Уиски не пада по-долу, напротив – винаги е отгоре. Компанията на тази зодия укрепва сърдечния тонус и подобрява мозъчните функции. Държавите Великобритания и САЩ са под знака на уискито, затова са на свръхсветовно дередже.

    Зодия БРЕНДИ (24.VIII.–23.IХ.)

    Добри партньори са родените под знака Бренди – непретенциозно интимни, но достатъчно делови. Много често обаче те са интимни в бизнеса, а делови в секса. И все пак е по-добре да им се доверите за валутна операция, отколкото за хирургическа. Жената Бренди гледа повече на кафе вместо в очите. Мъжът Бренди пък предпочита да си гледа работата, т.е. да пие без откъсване от производството. Пазете се от неговия неотразим "слънчев удар" – така ще ви замае главата, че ще ви я докара до състояние на изтръпнал крак.

    Зодия МЕНТА (24.IХ.–23.Х.)

    Родените под знака на Ментата са хрисими на вид, с което могат тъй да подлъжат всеки, че да позеленее чак. Жената Мента често намира призванието си в търговията, а мъжът Мента – в политиката. Но ако жената прави така, че печели само тя (пеейки "Душата ми кантар е и все те удрям в него"), то мъжът прави така, че губи цял народ. Напоследък все повече ментаджии се занимават с ментиджмънт. В редки случаи обаче могат да решат нечии проблеми – само ако са стомашни (спомнете си поговорката "Мента за корем!").

    Зодия ДЖИН (24.Х.–22.ХI.)

    Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят. Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената. И жената Джин, и мъжът Джин могат да създадат добро, отлежало семейство, но не бива да им се дава много свобода. Изтървете ли веднъж духа от бутилката, край, повече не го търсете, ами купувайте друга бутилка! Впрочем представителите на тази зодия не обичат да ги затапват.

    Зодия КОНЯК (23.ХI.–21.ХII.)

    Родените под знака на Коняка са достолепни и внушават респект. Хич и не правете опити да им сваляте звезди – те държат на своите. Е, жената Коняк не би имала нещо против да свалите самата нея, но обезателно в хотел с мнооого звезди. Мъжът Коняк е толкова словоохотлив, че заради сладката приказка би пренебрегнал не само съпружеските си задължения, но и извънсъпружеските си. Под знака на Коняка са Грузия, Армения, Азербайджан – все държави, които напоследък виждат звезди посред бял ден...

    Зодия МАСТИКА (22.ХII.–20.I.)

    Студени външно, но точно с това привличат околните родените под знака Мастика. Тяхното кредо е: "Никаква мистика, всичко е мастика!". Жената Мастика е идеална съпруга, символ на семейния мир – с нея под маслинови сенки замезват с маслинки... Държавата Гърция е под знака на Мастиката, но там на тази зодия й викат Узо. Мъжът Мастика е способен на всичко – особено го привлича зодия Мента за тъй наречения сексуален облак. В семейството си обаче той няма проблеми – винаги има кой да се погрижи за жена му.

    Зодия ВЕРМУТ (21.I.–19.II.)

    Изключително общителни, родените под знака на Вермута нямат нищо против да ги забъркват в служебни или интимни коктейли. В резултат на последните се явяват много смесени бракове. Всички от тази зодия обичат да ги клатят – вярват, че така коктейлът става по-хубав. Тяхната всеотдайност ги издига в службата, защото те умеят да придават сладост. Единствено не фигурират може би в съставките на коктейл "Молотов", но пък се знае, че самият Молотов е бил роден под знака на Вермута, което се оказва пагубно за Вермахта.

    Зодия БИРИ (20.II.–20.III.)

    Светли и тъмни биват родените под знака Бири, но и двата вида обещават светло бъдеще. Всеки търси тяхната компания, особено сутрин. Пред житейската пяна тяхната е за предпочитане. Жените Бири винаги са на една ръка разстояние, а мъжете Бири знаят защо.

    - - - - - - - - - -

    Най-актуалният виц за Гърция
    Гърция, турист пита местен жител:
    - Как живеете тук?
    - Не много добре. Знаете ли, тук нищо не расте.
    - Как, дори ако се засее ръж?
    - Е, ако се засее, е друга работа.

  4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #348

    Отговор: Вицове - част 2

    - Къде сте роден?
    - Пишете Казахстан.
    - По- точно?
    - Всички пишат Казахстан.
    - Бе, ти ли ще ме учиш бе? Казвай!
    - Кармакгулсийски район, Кизилбурдинска област, село Яндингулкурган.
    - Така и ще запишем - Казахстан.
    ....
    Казват ми: "Трябва да пиеш с мяра!". Погледнах в речника - мяра, старославянска мярка за обем, равна на 26,24 литра.
    ...
    Една българска зелка | По аналогия с френското сирене и вино, оценката на дегустаторите за една българска кисела зелка би звучала ето как:

    Тази изключителна зелка, расла в най-рохкавите лехи на югозападното Софийско поле, е съчетала богатия аромат на шопските култури с крехкостта на най-отбраните тракийски сортове. Ферментационният процес е изведен докрай, протекъл при условията на софийската зима, благоприятно смекчена от локалните влияния на късноесенната подуянска мъгла. Оттук и подчертаната, но ненатрапчива киселина, започваща с деликатни бодежи от върха на езика, преминаваща в тръпки през небцето и разливаща се към гърлото. Ароматът е изключителен, напомнящ букет от отлежали камамбери, с неочакван свеж нюанс на бамя. Сокът, ръчно претакан на равни интервали, е бистър и искрящ. Предизвиква приятен сърбеж в устната кухина, който издава изненадваща ментова прохлада. Листата са бели, с благороден восъчен оттенък. Нетрошливи, но не и жилави, идеални за сарми. При дегустация листната периферия издава допълнителен фин аромат с предчувствие за пушен бекон. Секрет на производителя е използването на дъбови качета от осолена сланина. Придружено с един отлежал "Бержерак", това кисело зеле е идеалният компаньон за Вашите свински гърди.
    .............
    Пуйка с уиски - рецепта за мъже | Продукти: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски.
    Необходими са още: сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

    Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.

    Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.
    ...
    След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават!

    Спите. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.
    Този пост е редактиран от Tommorow; 02-07-15 в 15:06.

  5. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София
    Мнения
    295
    #349

    Отговор: Вицове - част 2

    Баба на село е заградила кокошките с новата мрежа на Теленор.

  6. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon
    Мнения
    3,213
    #350

    Отговор: Вицове - част 2

    смелостта

    това е да се прибереш, по средата на нощта.
    Да видиш жена си изправена с точилка в ръката
    и да я попиташ....

    Ти още ли готвиш?

  7. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #351

    Отговор: Вицове - част 2

    Хирург към пациент на операционната маса:
    "Искате ли 50% от екипа за операцията Ви да е от гражданската квота?"
    ...
    Делфините наистина са много умни същества. Някога да сте виждали делфин с ипотечен кредит? Именно.
    ...
    Споко пичове! Ще дойде лято, ще се дотътрят чехкините и ще им отмъстим за ЧЕЗ...
    ...
    Въпрос: Кого ще изберете на предсрочните избори? А. Луфтханза Б. Бритиш Еъруейз В. Еър Франс Г. Друга авиокомпания за незабавна евакуация...
    ...
    Вече имам теория, че маите са искали да посочат с календара си, че и след 21 декември 2012 г. светът може да продължи, но няма смисъл...
    ...
    Знаете ли, че ако в думата "жена" се сменят четири букви се получава думата - "бира"?
    ...
    Ако те обидят незаслужено, върни се и .. си го заслужи !
    ...
    Записах в телефона любовницата си като "Low battery". Сега дори и жената да види, като звъни - просто го бодва на зарядното...
    ...
    Май ще се окажат прави тези, които твърдят че последните нещастия в България се дължат на некачествените турски газови пистолети...
    ...
    Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.
    ...
    - Пушите ли?
    - Не.
    - Пиете ли?
    - Не.
    - Някакви наркотици взимате ли?
    - Не.
    - А как разпускате?
    - Не се напрягам, баце, не се напрягам!
    ...
    Добре му е на моряка - връща се от далечно плаване, а девойката го чака на брега.
    Добре му е на летеца - връща се от полет, а девойката го чака на летището.
    Добре му е на машиниста - връща се от пътуване, а девойката го чака на гарата.
    Само на девойката не й е добре - тичай на пристанището, тичай на летището, а от летището - на гарата...
    ...
    Представяш ли си само какъв майтап щеше да стане, ако пролетариите от всичките страни, някой ден се бяха съединили.
    ...

  8.  
     
  9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #352

    Отговор: Вицове - част 2

    Говорят си български и американски офицер. Българинът се хвали:
    - На всеки български войник ние осигуряваме 2500 калории на ден.
    Американецът отговаря:
    - А ние осигуряваме на всеки американски войник по 5000 калории на ден.
    - Лъжеш! Това е невъзможно! - извиква българинът. - Невъзможно е човек да изяде 2 чувала цвекло за един ден!

  10. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #353

    Отговор: Вицове - част 2

    Двама политици си говорят за световното положение и единия пита
    - Нещо ново?
    - Ами Украйна воюва против *****
    - И как е положението?
    - Ами до тук Украйна е загубила Крим, около 2 милиона жители, няколко десетки самолета, няколко хеликоптера,
    няколко стотин танка, хиляди машини техника, единици оръжие и около 10 000 войника, навярно ще загуби Донецк и Луганск.
    - А *****?
    - Е, ***** още не се включила във войната

  11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    3,319
    #354

    Отговор: Вицове - част 2

    В един самолет пътували - англичанин. французин и българин. Когато навлезли в българското въздушно пространство, видели как дявола реже едното крило.
    Англичанинът се провикнал, тропайки по стъклото;
    -Ей, дяволе, давам ти 1 млн. паунда, за да спреш!
    Дяволът се усмихнал ехидно и продължил да реже...

    Французинът на свой ред, давам ти 10 млн. евро....Дяволът непоколебим!

    По-едно време, българинът както бил задрямал се стреснал от виковете и изкрещял:
    - А, бе ей тарикат...давам ти 5 лв., за да продължиш да режеш.
    Дяволът се спрял веднага и промърморил:
    - Ти луд ли си, за 5 лв. ще се бъхтя...!?
    Този пост е редактиран от pilot; 08-07-15 в 13:19.

  12. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    954
    #355

    Отговор: Вицове - част 2

    Греция потребовала у всего мира гонорар за 2,5 тысячелетия использования демократии. "Россия нам ничего не должна", — уточнил Ципрас.

  13. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    954
    #356

    Отговор: Вицове - част 2

    Девойките четат "Пепеляшка" доста повърхностно – дочитат само до фразата "И тя се оженила за принца". А всъщност по-нататък пише "Край на приказката"...

  14.  
     
  15. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon
    Мнения
    3,213
    #357

    Отговор: Вицове - част 2

    Скъпи дами,ако ви е дошло до гуша,просто го извадете няколко сантиметра

  16. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    954
    #358

    Отговор: Вицове - част 2

    Полезен съвет за мъже: Ако две нежни ръце ви затворят очите, в гърба ви се опрат пищна гръд и пухкаво коремче и отзад се чуе шепот "Познай кой е"... ами, не се опитвайте да познаете - при всички случаи е по-добре да отговорите с "Пешо, ти ли си?"

  17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    3,319
    #359

    Отговор: Вицове - част 2

    Мъж отива, при лека жена и пита:
    - Колко ще ми вземеш за стандартен с.кс?
    Тая го поглежда под вежда и казва?
    - 20лв.
    Мъжът с разочаравание отвръща:
    Ох, имам само 10лв.
    Мадамата:
    - Добре, ама само ще го вкараш и изкараш...
    Този го вкарал и стои с усмивка на лицето.
    - Айде бе, изкарвай го вече!
    А, мъжът бръкнал в джоба и казал:
    - Извинявай, обаче имам само 5лв...

  18. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    954
    #360

    Отговор: Вицове - част 2

    Суд. Дело о распространении наркотиков. Свидетель - сосед.
    Адвокат: - Давал ли вам обвиняемый наркотики?
    Сосед: - Нет!
    Адвокат: - А жена соседа давала?
    Сосед: - Простите, речь все еще идет о наркотиках?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 58 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Вицове
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 5
    Последно: 11-04-14, 16:09
  2. Тема за вицове!
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 4
    Последно: 01-12-13, 21:22
  3. Вицове
    От Леголас във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 821
    Последно: 09-12-10, 14:53
  4. Не точно вицове...
    От Slero във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 22
    Последно: 31-12-02, 19:09
  5. IT-PC-Gamers вицове :)
    От DPetrov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 24-06-01, 14:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе