Re: Какво ви е мнението за Дачия Логан Ван?
Познати си купиха на изплащане такава
Много доволни , дизелче - харчела им ( по техни данни и думи ) 4 /100
Аз ги питах това за масло или за нафта и ако е за нафта - Къде ги харчи тези 4/100 ?
Незнам , не мога да дам каквото и да е мнение- не съм карал даже такава.
Негативно,ако зависи от мен никога не бих купил.В нашата фирма има едно Канго на 1г. и Транзит Кънект(TDCI) на две.Форда е на светлинни години пред Кангото.Иначе за тая ценова категория Пежо или Ситроен.
Аз пък бих предпочел Fiat Multipla през излежените по горе.
http://estaticos02.cache.el-mundo.ne...multipla_g.jpg
Re:Какво ви е мнението за Дачия Логан Ван?
Карал съм такава , ходих по почивки из българия , ван дачия 1,5 дизел 70 коня , върви добре като наеме на 5 скорост , безшумна отвътре или поне съществено безшумна , тоя мотор е слаб за изпреварване трябва добре да се преценява при изпреварване дистанцията наема бавно и мудно , колата е доста иконоимична карах с 110-120 по магистралата и до 140 , включен климатик и т.н даде разход 5 на100, нормално при дупки си поскърцва тук таме салона вътре като за евтина кола.
Вози стабилно и според мен сравнително меко, няма много шумове от самото окачване но както казах поскърцванията от табло врата и т.н са нормални , смятам че това е добър автомобил за хора без големи претенции искащи здрава кола с добри екстри , за тея които си уважават там бмв и подобни това е катафалка , да нормално е това е автомобил за непретенциозни хора.