Здравейте,някой можели да каже за двигателите 1.6 Z16SE - 85 к.с. които го монтират при ASTRA G дали са добри и някой карал ли е такъв.
Преглед за печат
Здравейте,някой можели да каже за двигателите 1.6 Z16SE - 85 к.с. които го монтират при ASTRA G дали са добри и някой карал ли е такъв.
Не са по-добри. Ако си намериш с 8 клапановият мотор ще се родиш. Аз само по тази причина още си карам с Астра Ф и се оглеждам за следващото покеление астричка ама с старият мотор.
И тоя мотор е 8 клапанов до колко знам само че е пълна инжекция и е рядко срещан и немога да открия за него много мнения пише че се произвежда от 2001 г.
Възможно е да бъркам , но мисля, че всички Екотеци са 16 клапанови. Аз лично съм много доволен от X16SZ мотора на дъртата ми кола и ако успея да си намеря Астра G със същият мотор (произвеждат се но са голяма рядкост). Ще си я взема.
И като и пуснеш климатика ще тръгне назад :).Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Какво ги изкарахте по-черни от дявола тия екотеци, я се огледайте има ги по пътищата, немска кола е, има други марки който се застояват повече по сервизите :).
Проблeмния мотор е 1,6 16V, механиците казват да се избягва. Май след време го оправят и вече е 105 коня. Препоръчителните екотек за АСТРА Г са X18XE1 (115), Z18XE (125). Не е лоша колата особенно ако е след 2000 (когато са изчистили основните дефекти )и е запазена.
Напълно съм съгласен с мнението на колегата!Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Изкарах ги защото колкото се карат , толкова и стоят по сервизите или по салоните. Хората избягват Екотек Двигатели- това е реалноста сега.Цитат:
Първоначално публикувано от Colonelo
Преди 5 г и идея си нямам , но сега предпочитат ново Авео пред нова Вектра.
но там незнам - заради парите или друго.
Ако не си проучил - Опел бълария са регистрирали огромен спад на обикновените автомобили, и почнаха с "примоциите" на Опел 2008 г( нова кола модел 2008 вектра дизел за 28 000лв ) - ама нещо пак не хваща вяра.
Всичките Екотеци си вървят с фабричен разход на масло който според книжката на колата е до 800 грама на 10к километри.
Кола с такъв мотор ще си купя точно ....никога. Дъртата ми кочина не пипва маслото , а една нова ще си яде 800 грама ... няма да стане. Моторите на екотеците са податливи на счупване и нямат голям ресурс (според изказване на майстори).
От друга страна , жената и колата се вземат с много късмет.
Ekotrak - 1.3 CDTI Ужассст. На 62270 км скъса ос на турбината, начупени лопатки и стружки е ЕГР клапана . Смяна с нови само за някакви си 1875 лв за ново турбо и клапан -какво му плащаш .Това беше след 6 тата смяна на мослото./ първата беше на 1500км, втората на 7,500км оттам на 15 000км
И сега като си мисляи ми настръхва косата / смених 1 път масло - значи имам още 3 смени на маслото и пак ли ще сменям турбина :))
Екотек- а вече има нова схема за разход
-"Колко ти гори колата?
-"Ми 8л бензин и 2л масло на 100км :016:
Това на "Комбо"-то ли?Цитат:
Първоначално публикувано от kris11
а на вектра - та 2004-05 г. 2.2 дето е двигателя как се държи? става ли за нещо въобще че като гледам как говорите за екотек като цяло се плаша
Нали ти казах Екотек да не си купуваш бре.Цитат:
Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
Добре тръгна към японските- карай натам .
Аз пък съм привърженик на италианките. Ако искаш кола с характер си вземи АР- 156, сега поне могат да се намерят по-ефтини след фейслифта(мисля че беше 2003година).Ако искаш семейна - една ланча капа(2.0-бензин от 8.5 до 12 бензин градско или 2.4 дизел 8-8.5 градско и 5.5-6 извънградско) ще ти свърши работа-много екстри, голям багажник, поносима цена.Имам няколко приятели с опели- един астра седан 1993г., друг астра 2002г., вторият се скъса да я кълне и псува и се чуди на кой да я хариже щото не му се дава почти за без пари като си спомни колко даде за нея и какви надежди хранеше за евтини части и поддръжка.На първия ми приятел няма кой знае колко проблеми, като изключим една бензинова помпа и това че цялата отдолу е изгнила и макар да я прави няколко пъти ръждата си плъпва отново 7-8 месеца след ремонта, ама той не му прави много впечатление и не държи да се различава много от другите-хлопела го задоволява.
И като се събуди - ккаво стана .Цитат:
Първоначално публикувано от justify
АР 156 е как да кажа- по капризна и бъгава кола не бях карал.
150коня а с климатик и сякаш тегля тир - баси спънатия двигател.
И преди да си ме опонирал - първи братовчед си купи и не е много доволен.
Астра 2002 си е читава кола
астра 1993- ти ме уби - как я сравняваш с АР 156 99 / 2к че и нагоре година ?
Хлопел става като не се поддържа- то и с АР е така.
няма Италианка която да ме впечатли близките няколко години.
Носят ги тука убити от каране и после се радвай на евтина кола с екстри !!!