3D очила за SAMSUNG UE46C7000
Здравейте,
Отскоро съм собственик на гореспоменатия TV и се загледах по 3д очилата. Идват ми малко скъпо от Техномаркет ако трябва да купя 4 парчета.
Интересува ме дали едни обикновени червено-сини очила ще вършат същата работа, преди да сам се бръкнал още хиладарка (почти)?
И още нещо - изчетох темата за LCD SAMSUNG и сервизното меню, но при мен е малко по-различно. Искам да си променя интервала на тъмен екран при превключване на каналите, но ме е страх да пипам без да разбирам? Ако някой може да помогне, МОЛЯ?
Re:3D очила за SAMSUNG UE46C7000
За очилата зависи какво гледаш на тв. Ако е анаглифно видео със синьо-червени очила става. Но ако е 3D телевизионен канал от тези, които излъчват 2 отделни картини ти трябват полчризирани очила (от скъпите).
SSG-2100AB се намира за около 40 £ в Англия.
Цитат:
Първоначално публикувано от nevy
И още нещо - изчетох темата за LCD SAMSUNG и сервизното меню, но при мен е малко по-различно. Искам да си променя интервала на тъмен екран при превключване на каналите, но ме е страх да пипам без да разбирам? Ако някой може да помогне, МОЛЯ?
Не пипай там! Структурата на сервизното меню в новите модели е променена и може да объркаш нещо.
Аз като купих моя само че 40С7000 имаше промоция и ми дадоха два броя, сега доколкото разбирам няма така ли?
Цитат:
Първоначално публикувано от ste1
SSG-2100AB се намира за около 40 £ в Англия.
Е те в техно маркет са по 40лв. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09076758 :) Иначе аз си взех тези http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09071172 преди месец за 120лв. сега гледам, че са ги надули здраво. Иначе може да провериш и в технополис по колко са, нещо не ги намирам в онлайн магазина им.
Каква е разликата между двата модела?
SSG-V2100AB е със сменяеми батерии, а SSG-2200AR се зарежда. Това е разликата основно, освен дизаина. Аз просто уцелих момента когато нямаха от евтиния модел и се наложи да се изръся за по-скъпия.
Отговор: Re:3D очила за SAMSUNG UE46C7000
Цитат:
Първоначално публикувано от
portokala123
SSG-V2100AB е със сменяеми батерии, а SSG-2200AR се зарежда. Това е разликата основно, освен дизаина. Аз просто уцелих момента когато нямаха от евтиния модел и се наложи да се изръся за по-скъпия.
Да не отварям нова тема - каква е разликата между 2100AB и 2100АB/XC ? И последните дали ще стават за 50C7000