Отговор: Избор на сплитер и кабел
Във магазина няма да ти приготвят такъв кабел и сплитер. Защо не се обадиш на доставчика си и да заявиш включване нов телевизор?? Ще платиш някаква такса която надали ще е колосално висока и няма да се занимаваш с глупости.
Цитат:
Първоначално публикувано от
p0ckata
Във магазина няма да ти приготвят такъв кабел и сплитер. Защо не се обадиш на доставчика си и да заявиш включване нов телевизор?? Ще платиш някаква такса която надали ще е колосално висока и няма да се занимаваш с глупости.
Ами ако не успея,ще се наложи да им звъня.Удоволствието е 10лв + 5лв всеки месец такса.Ако съм заявил приемник,съм съгласен.Но аз си плащам за доставяне на сигнал до дома.И дали ще пренеса телевизора в от хола в спалнята или детската,не би трябвало да плащам допълнително,нали,или се лъжа?
Щом ползваш няколко телевизора все нейде имаш сплитер снимаш данните с телефона и бягаш в магазина купуваш +еф конектори за него има вход и изход може да са няколко ще се справиш не е толкова трудно.Но все пак провери дали ще те таксуват допълнително на месец или само за монтажа и тогава решавай.Успех
Цитат:
Първоначално публикувано от
rachevv
Щом ползваш няколко телевизора все нейде имаш сплитер снимаш данните с телефона и бягаш в магазина купуваш +еф конектори за него има вход и изход може да са няколко ще се справиш не е толкова трудно.Но все пак провери дали ще те таксуват допълнително на месец или само за монтажа и тогава решавай.Успех
Благодаря,че се включваш,но докато чаках да ми отговорят,реших да пробвам.Преди много години съм връзвал и мислех,че няма да имам проблеми.И вече децата зяпат в стаята си.Благодаря на отзовалите се.Поздрави
Здравейте имам кабелна с оптика, техниците сложиха сплитери - 12дб и от там разклонявам. Имам 6 тв в цялата къща. Днес се появи проблем с 4 от тях. Купих сплитери пак същата работа. Какви сплитери ми трябвят? От оптиката имам сплитери който влиза в едното ми тв и от другата страна пускам кабела по покрива който стига до друг сплитери, който разклонява два кабела. Единия пак влиза в детската и със сплитери разклонява в детската и спалнята. Другия отива до прозореца на родителите ми и там слагам сплитери зшс 3 изхода, който разклонява за два тяхно телевизора и един за беседата в двора ми. Много години карах така. Появи се проблем, смених външен кабел който беше, зле и сплитери и се оправи. Но до днес купих 2 сплитери нови не и не. Единия с 3 изхода 7дб, другия е stv с 2 извода. Тоя с 7 дб като хго сложа и става много зле. Какви сплитери с какви фицебели, или усилватели да сложа? Благодаря
Звъниш на доставчика. И им обясняваш за проблема. При слаб сигнал, може да се получи накъсване на картината. Които е свързан с много фактори.
Също: проблема който имаш да се окаже извън твоя дом: по трасето.
1 Прикачен файл(ове)
Е да ма на тв който взима директно от кутията с оптиката проблеми няма.
- - - - - - - - - -
Прикачен файл 33938 това е тяхният сплитер след оптиката.