Технополис Vs Техномаркет
У нашто селу мога да ви кажа как е в хоремага на ъгъла на 1-ви и 2-ри калдаръм и гаража на бай Петко, приземен, със сезонно охлаждане, без джамове... Упс!служването е на ниво, особенно от на бай Петко снаха му - кака Нена с гулемити ненки - па на 'оремага чекам на опашка за един червалък 2 часа... [:)][:)][:)]
Според мен няма значение в кой от двата хипермаркета ще пазарувате .Разликата е в това ,че като идете в Технополис продавачите се опитват да ви пробутат правилната марка (това което внасят),същото е и в Техномаркет. Далаверата е в това да се следи кое кой го внася и съответно от там да го вземете и да спестите примерно 10лв или да чакате промоция.
Според продавачите от Техномаркет примерно "JVC" нищто не струва и "Panasonic" e много по-добро , а пък според тези от Технополис "Panasonic" за нищо не става .
[:)]
В Технополис е по-лесно да ви излъжат да купите нещо, което не струва защото продавачите минават през специално обучение (малко прилича на промивка на мозък) и получават бонуси ако продават това ,което трябва .[:)]
Техномаркет: ужасен сервиз! Купуваш фото Samsung A6, работи 3 дни, даваш го за ремонт и престоява в сервиз 5 месеца! След няколко е-mail-а дирекнто до Самсунг, им посдърпаха ушите, но резултат никакъв. Чашата преля когато тръгнаха да го сменят с друг неработещ и престоял незнам си колко време в сервиз фотоапарат, телефонен разговор с Комисията по търговия и защита на потребителите (http://www.ktzp.bg/) и .... опала смениха го с нов. Трагична история.
Re: Технополис Vs Техномаркет
и двата магазина са гола вода.
като персонал става въпрос.
ако се смени персонала с чужденци :tongue:/което е само фантазия/
тогава може и да говорим за нещо
инче бай ганьо ще продължава да ни прецаква-я с цени,я с некачествена стока и т.н
А за консултантите...
Тъкмо преди 2 дни минавах през Технополис; един от "консултантите" беше... дебеличко пишлеменце на не повече от 14-15 години!!! :095:
Цитат:
Първоначално публикувано от prt
Така и не разбрах за какво да гласуваме - за сайтовете или за магазините?
Гласувах за Технополис, защото продавач-консултантите там са много по-любезни. Ако не знаят нещо - признават си и питат някой по-знаещ колега.
В Техномаркет - само нагло държане и тъпи препоръки...
За София иде реч.
И аз съм на това мнение... Още повече сервиза на ...маркета е кооофти :(
Най-доволен съм от ДЕНСИ-то, ама при тях не мога да платя в Сф и да ме го доставят в друг град :huh: или поне доста трудничко става...
...и от МЕТРО - щото връщат пари бързо - това само по Европата съм го виждал :coolsmiley:
:offtopic:
Абе дали не трябваше да включите въпросните МЕТРО, ЗОРА, ТЕХНОЛУКС/Аладин, евентуално ДЕНСИ? Поне първите 3 имат доста магазини из страната...
Ние в Бс си имаме Ритони, тия техномаркети са подобие на него ралзиката е в обслужването...ако имате път насам проверете разликата намира се до БИЛЛА! :punk:
Абе за тази пари които им плащат е нормално обслужването да не е 6 ,но ако искаш нещо не ти го отказват ! Наскоро пазарих ТФТ и първите 4 монитора имаха изгорели пиксели ,но продавача без проблем ме обслужи въпреки размотаването (все пак 30+ мин. избирах) ! :cowboy:
абе,аvalanche,кога те обслужваха чужденци,че започна и в България да ги търсиш.Според мен,каквито клиентите,такива и продавачите!Помислете!
Аз съм по-доволна от Технополис-по-голямо разнообразие, по-добро обслужване, по-добри стоки. За паркинга мога да кажа, че винаги е имало място да паркирам.
Във Варна наистина Техномаркета е като че ли с по-висок рейтинг. Аз се консултирам и на двете места(с променлив успех) и накрая избраното го купувам от там където е най-евтино(обикновено-Метро,където пък консултацията е слаба). :grin:
Цитат:
Първоначално публикувано от Lazar
Във Варна наистина Техномаркета е като че ли с по-висок рейтинг. Аз се консултирам и на двете места(с променлив успех) и накрая избраното го купувам от там където е най-евтино(обикновено-Метро,където пък консултацията е слаба).* :grin:
Taka e, а преди в Метро те обслужваха, като нормален клиент, а сега....
преди празниците побеснях в технополиса!!!
отивам, харесвам си dect телефон от витрината, поисквам си го да го взема от един минаващ "консултант", който изведнъж се обръща към хората, с които говори, и които казват "ааа, я и ние да видим някой телефон", вади го и го дава на ТЯХ!!!
аз си поисквам друг, а се оказва, че този бил последния. разбира се, аз не тръгвам да се циганя ("ама аз пръв си го заплюх"), а просто се обърнах, излязох, купих го от техномаркета и много ще се замисля преди да вляза пак в технополиса.
ето как заради един малоумен "консултант" се губи клиент, а в случая и с нашата популярност нещата се раздуват и ефектът се мултиплицира. да си мислят как да задържат кадърните кадри.... защото в нашата любима родина всички "бизнесмени" искат с трици маймуни да ловят
Вчерашна случка от софииски техномаркет:
- харесах си тази пералня. искам да я взема, осигурявате ли транспорт?
- имаме транспорт, ама на 9-ти може да ви я докараме (след 6 дни). Ама то този модел всъщност май свърши. Чакайте да питам в склада... (звънене)... ааа има 4 бройки, вървете изчакайте пред склада... (след 5 мин пред склада)... ами то всъщност само са ни заведени в компютъра ама още не са дошли.
- кога ще дойдат?
- ами до 4-5 дни ще са тук :shocked: :081: :undecided:
Аз лично харесвам повече Technopolis.Първо че подреждането на всичката техника е много по удобно и избора ми се струва че е много по голям.Лично като отидох да гледам за тонколони в Technopolisa имаше си отделно помещение с много голям избор пък в Technomarketa не намерих нищо което да ме заинтригува.