Re: Вярвате ли в Хороскопи?
Може и* да има нещо вярно ..Аз не ги чета редовно. понякога хвърлям по некой поглед..ама..редко
Иначе аз съм от най хубавата зодия-и там като чета-има истина ..ама не ми се вярва неколко реда да са за всички хора едновременно..
BerkStock -Тука сбръка - от мойта зодия по-убава нема!
Има ,мойта е по убава ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от pate
Иначе аз съм от най хубавата зодия
:offtopic:
Тука сбръка - от мойта зодия по-убава нема! :knuppel2: :dock:
Много мъдри съвети се дават понякога в тия хороскопи :081: - едва ли не : "днес не ходете по голяма нужда, тъй като има опасност да паднете и да се заклещите в цукала". Но голяма част от населението редовно остри уши и не пропуска да го прочете в любимия си жълт вестник. По добре е някой да ти каже какво да правиш или да не правиш, отколкото да преценяваш ситуацията сам и да поемеш някаква отговорност. Да не говорим, че повечето хороскопаджии, появяващи се по ТВ , са си откровени гумени педали - като ми закършат едни гумени китки и ми закимат с помощта на гумените си вратлета.....направо ме избива на :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :2guns: :2guns: :2guns: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :081: :081: :081:
Честно да си кажа и аз не знам дали вярвам или не.Но определено много ми харесват защото всеки път като прочета някой ми вещаят сумати пари, несметно богатство и т.н.Затова им се кефя доста.Гласуваф за други защото по принцип ги чета в някакви списания :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Интересни статистики се получават тук, но ми е чудно в някои други форуми ако се постави същата анакета как ще изглежда. Лично аз не вярвам в нищо такова, но познавам доста хора които преди да си прочетът хороскопа не могат да започнат работа.
Аз пък не вярвам на хороскопи, но ми е забавно да ги чета...
Въпреки, че горе-долу си отговарям на задията като характер...
btw, използвам случая да кажа здрасти на всички, тъй като това ми е първото мнение във форума :tongue:
Не вярвам. Когато нещо много се "закучи" в личен, служебен или друг план си поглеждам сам звездната карта, за да разбера на какво да наблегна или за какво да внимавам.
mi neznam za men tova sa palni gluposti horoskopi :punk: :016: :knuppel2: :095: :2guns:
Aбе, защо не мога да гласувам, нещо анкетата не бачка.
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
Aбе, защо не мога да гласувам, нещо анкетата не бачка.
Да не е с изтекъл срок (на годност)? :)