Re: ще ни вземат ли в ЕС на 01.01.2007 г. ?
Цитат:
Първоначално публикувано от kris11
Против приемането ни съм. Ще ни се стъжни живота. То ще бъдат изцепки и натегации, да не говорим, че доходите ще паднат драстично спрямо цените. Практиката навсякъде / Германия, Чехия, Полша, Прибалтийските реп. е цена местна валута = евро , но без заплатите. 1 хляб - 1 лев/примррно/ става* = 1 евро. заплатата същата.
То и аз съм против,ама кой ме пита?
Най-вероятно ще ни приемат,като не забравят да си вържат гащите с яки ограничения.
p.s. Както е написал FearMe
Цитат:
...решението за приемане е политическо, но то се основава на икономически критерии, така че...
"поживьом - увидем", или по-актуално с оглед бъдещата евроинтеграция би звучало "time will tell"
това май е истината...
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
lazy dog, нито едно официално повишение не може да е по-голямо от "увеличенията", които те сами си организират!
...
Е да де, то едното не пречи на другото. Нали един от героите в Мечо Пух казваше : "Колкото повече, толкова повече" ;)
Аз мисля че ще ни вземат. Може и да не е точно на 01.01.2007,а неколко месеца по късно. Само че незнам каква полза ще има това за страната ни, освен че бай МАНГАУ ще залее европа :gun_bandana:
Цитат:
Първоначално публикувано от GENERALAT
...каква полза ще има това за страната ни, освен че бай МАНГАУ ще залее европа :gun_bandana:
Чул те Господ..... :033:
Цитат:
Първоначално публикувано от GENERALAT
Аз мисля че ще ни вземат. Може и да не е точно на 01.01.2007,а неколко месеца по късно. Само че незнам каква полза ще има това за страната ни, освен че бай МАНГАУ ще залее европа :gun_bandana:
Ами като залее европа цигъните при нас ще намалеят, което ще е много добе пък европа да се разправя с тях. Сугурен съм, че те по добре ще ги озъптяват и няма да могат да си птравят какво си искат безнаказано.