Re: в колко форума пишете - не само да посещавате
Цитат:
Първоначално публикувано от cvb
одавна се гласих за това проучване :) - аз към 20 тина форума посещавам по редовно и в 14 пускам по нещо полезно а и блог та и форум имам - на блога му затрих адреса след преинстала :-memnon на уина ми - в дира е :081: та така - кажете и вие как сте полазили :016: нета :bravo
Човече, какво правиш, акк намираш време да "обслужваш" толкова много форуми? Аз отговорих 2-3, а като се замисля може да са и 4-5, но със сигурност не са повече от 5, а 20 - лелелелелелле :) ти сигурно си като светкавицата. Едно време имаше един сериал за един, на който му викаха светкавицата, защото правеше нещата много бързо.
Само в два - този и в НАПРАВИ САМ.Иначе преглеждам още 2, но пиша на месеца веднъж.
Re:в колко форума пишете - не само да посещавате
Ми редовно посещавам и коментирам в 4-5 форума а по рядко в още толкова :)
в руския и испанския форум вече не пиша само чета, сега има 3 бг : този е единия, в направи сам не ми отговарят мислех си че е по-силен ама ... , имам си и един регионален форум в който поствам + 1 основен блог в който не пиша :) и 2 3 които сега са ми по-присърце... бе тя една мазаница в нета.
добре че е реадера за да мога да следя блоговете и форумите. повечето глупости са ми метнати там и веднъж на седмица се проверява, незнам дали има иначе начин да се следи всичко.
В един. До 2-3 е приемливо. Над 3 е вече болестно състояние и трябва да се лекува.
Цитат:
Първоначално публикувано от Tommorow
В един. До 2-3 е приемливо. Над 3 е вече болестно състояние и трябва да се лекува.
С какво - че май ме хваща :016:
Не знам. Чувал съм че редовно посещение на гей-клуб "Калигула" в Пловдив решава болезнено въпроса :) Ама го затвориха. С това интернет потребителите се увеличиха и провайдерите не могат да насмогнат да опъват кабели :)