Ами то ебати софтуера ако няма опция за изключване на лятното часово време.
Преглед за печат
Ами то ебати софтуера ако няма опция за изключване на лятното часово време.
Леко философтски ще подходя , но нали знаете идеята за лятното време - за да се ползва максимално светлата част от деня.
ако го премахнат , според мен ще има повече вреди от колкото ползи.
Ако живеем на Тропичекия полюс да , но на умерения е по-скоро наложително.
Сигурно имаш в предвид Тропически пояс а не полюс!
Какво пречи който си иска да се нагажда по дневната светлина да си промени той работен ли какъвто е там режим а часовниците да не се пипат щото така ще се избегне негативния ефект за всеки! Аз съм твърдо против тази смяна на часа - за мен е само негатив, колкото и егоистично да звучи...
Нужно или не , дойде време да си свериме часовника , отново ! Честито !
'псулютна тъпотия...
Чакаме да видим какво ще измъдрят..
https://www.24chasa.bg/novini/article/6518757
Zeitumstellung: EU prüft Abschaffung der Sommerzeit
И какво му е лошото на лятното време?
в 21 век е безсмислено
ти кога последно си лягал, когато стане тъмно или си ставал, когато изгрее слънцето, понеже на работа нямате осветление?
Много си е добре! Горещ пясък, студена бира и мацки по монокини!:thumbsup:
https://tekstove.info/lyric/view/44753
Почти всяка сутрин ставам с изгрева - харесва ми. Предпочитам да ми се стъмва в 21.30, а не в 20.30, защото обичам да седя до късно на плажа. Така че, отвсякъде си предпочитам лятното часово време и не виждам никаква причина нещо да се променя, пък ако ще и 31 век да е.
Аз пък предпочитам да няма, щото без него слънцето лятоска ще изгрява по-рано, и ще се ходи за риба час по-рано.
Само заради това не си струва, но ако се размисли човек, може и други минуси да се сети. Влаковете ще чакат с час повече на гарите заради смяната на времето - Бизнес - inews.bg
тони, по какъв начин личните ти предпочитания се влияят от числото, което показва телефонът ти?
ставай си, когато искаш, и си лягай, когато искаш. а нещата не са естествено такива, каквито са сега, а са били такива, когато времето е било едно
аз лично изобщо не се влияя от смяната и буквално ми е все тая, но когато едно нещо е безсмислено, не ми харесва.... :)