-
Какво ви вдъхновява !
КУЧЕТО ХЕКТОР
Тука работата се свежда
до един-единствен въпрос,
възникнал у мене
във връзка със следната случка:
Както мирно си крачех,
кучето Хектор изскочи
и ме захапа за глезена.
(Хектор е микроскопично бяло кученце.
Всички бели и микроскопични кученца
се кръщават Хектор.)
Аз продължих да си крача
заедно с Хектор на глезена.
(Впит като бяла скаридка
с бледорозов оттенък
и прозрачни ушенца.)
Само че Хектор квичеше
и ми пречеше да не мисля.
И тогава възникна у мене
единственият въпрос
във връзка с горната случка:
- След като са му пълни устенцата
с месото на моя глезен,
звуците на квиченето
откъде му излизат?
<font size="2">Костантин Павлов</font id="size2">
http://liternet.bg/publish3/kpavlov/stihove/.
-
Какво ви вдъхновява !
абе к'ви са тия простотии ???
да не би просто да пробваш как се прави анкета?
винаги съм знаел, че хората на изкуствата са "по-така" , ама чак пък толкоз.......
-
Какво ви вдъхновява !
smarty, вдишай дълбоко чист въздух и отвори място за душата си...
Къде ги видя глупостите <font color="red">//edit (простотиите)</font id="red">?! Човека е просто по широко скроен от теб. (нищо лично)
-
Какво ви вдъхновява !
Ще гласувам, ако добавиш и "Интересна идея".
Апропо - имаш ли нещо общо с екзистенциализма?[xx(]
PS Като прочетох пак написаното си спомних една история от ученическите си години. Тъкмо бяха излязли на мода кадифените панталони от едро кадифе - кройка "Чарлстон" (абе нещо като моряшки гащи). След доста кандърми и доста шестици в бележника успях да убедя родителското тяло да ми ушият и на мен. И тъкмо ги разхождах за първи път с нескривана гордост из града, когато едно такова "хекторче" реши даже без да каже "джаф" да ме захапе. Не успя, но захапа панталона. Изритах здраво псето, но то отлетя заедно с парче от тинейджърската ми гордост. Плачеше ми се и единственото, което ме успокои е че псето квичеше здраво след ритника.
-
Какво ви вдъхновява !
Ако не беше в Дъра-Бъра, щях да си помисля, че съм объркал форума... Това си е анкета за някой форум с психологична насоченост, а за да отговоря пълноценно ще ми трябват 5-6MB дисково пространство :)
-
Какво ви вдъхновява !
трябва да призная - гласувах само за да мога да видя как вървят процентите :)
-
Какво ви вдъхновява !
laMartin, аз пък и не гласувах - само View Results [:D]
-
Какво ви вдъхновява !
Сигурен съм в едно, че досега опера и балет за нищо не са ме вдъхновили, а и няма изгледи скоро да стане[:)]
-
Какво ви вдъхновява !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">laMartin, аз пък и не гласувах - само View Results [:D]
<div align="right">Originally posted by Slero*-*17/01/2004*:* 23:23:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
... и аз така ...
-
Какво ви вдъхновява !
Много неща ме вдъхновяват, но не и някое, споменато в анкетата. Може би само музиката отчасти ми придава настроение. И на мен като Gadget ще ми трябва доста място, за да опиша кои неща ме вдъхновяват, как точно ме вдъхновяват, защо ме вдъхновяват, колко ме вдъхновяват и какво се случва, когато съм вдъхновена...но едва ли изобщо бих писала за това и то особено тук[:D][;)][^]
-
Какво ви вдъхновява !
Не смятате ли, че тези анкети са предназначени просто да се види какво е общественото мнение на форума, а не кой е гласувал, кой не и защо... Или повечето се опитвате да си наложите мнението, или да задоволявяте капризите на анкетиращия, без значение кой е той?
-
Какво ви вдъхновява !
Sunny
hot
Profita
*в сянка*
-
Какво ви вдъхновява !
-
Какво ви вдъхновява !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sunny
hot
Profita
*в сянка*<div align="right">Originally posted by breiii*-*19/01/2004*:* 01:13:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Отново хващам се на бас, че този път съм пълен пас...
Що с тез думи искал си да кажеш ти...
Кажи, че още мозъкът ми спи...[?]
(извинявам се...заразно е)
-
Какво ви вдъхновява !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sunny
hot
Profita
*в сянка*<div align="right">Originally posted by breiii*-*19/01/2004*:* 01:13:36</div id="right">
Отново хващам се на бас, че този път съм пълен пас...
Що с тез думи искал си да кажеш ти...
Кажи, че още мозъкът ми още спи...[?]
(извинявам се...заразно е)
<div align="right">Originally posted by Profita*-*19/01/2004*:* 10:27:53</div id="right">
Profita...undercover maybe