Панасоник
Преглед за печат
Панасоник
Siemens ME75, повече - тук
Ама каква е тая анкета?? Как да гласувам?
Други:
Sagem - 1 Vote
Sanyo - 1 Vote
NEC - 1 Vote
Това ли са телефоните??? Май има по един от всеки,за които не съм чувал, а примерно Siemens или Nokia- не са телефони....
Това е някаква тайна анкета... :-)
Някой го беше казал в друга тема: ilion78 извади един куп прашасали теми, част от които са бивши анкети, неиздържали прехвърлянето в новия форум.Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
Цялото семейство сме със Сони Ериксон но различни модели. Добри са. Мисля че Нокиа са прехвалени. От една година се опитвам да си харесам някоя нокиа-заради престижа но се разочаровах тотално.Само моделите с цена колкото годишната заплата на срвитьорка в провинцията си заслужават но за тези пари мога да си купя лаптоп. Иначе моята класация е : 1.Нокиа от високите класове. 2 Сони Ериксон от средния клас. 3 ако сте строител или общ работник - Сименс от ниския клас. Съпругата ми имаше такъв и го изпра в пералнята на програма за цветно пране - само микрофона му замина, като не беше от херметичните модели на Сименс
Класика в жанра - Nokia 6310i.
SE 290 i - засега ми е удобен
Samsung P300. Много съм доволен, но мисля да го сменям. Причината е слабото звънене. Толкова е слабо, че почти не го чувам.
Почти цяла година вече със SE W900i, а за кратко преди това - със SE W800i.
Motorola C650 - ежедневно ползвам органайзера, Jimm, a Opera-та - сравнително често. Софтуерът за бързо писане iTAP е отличен, за разлика от Т9. В момента пиша от село (провинцията), а тук няма нет. И си ползвам телефончето.
Nokia 8800 Sirocco Edition - супер телефон :ole
И аз.Цитат:
Първоначално публикувано от fanta orange
Сега съм с Sony Ericson v630i и Siemens m65 i съм много доволен
Да, със Slero двамата сте с най-якия телефон. :)