Какво мислите за SONY STR-DG500
Гледам че ресивъра се продава на доста добра цена в TM то:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09024045
Поддържа солидно количество стандарти - е HD стандарти не - ама за тези пари и не очаквам да поддържа де! Че се чудя някакви отзиви от собственици дали може да получа, или мнение дали ще е добра покупка.
Уточнявам че нямам много големи претенции относно качество на звука. Най - вече за домашно кино мисля да се ползва.
Re: Какво мислите за SONY STR-DG500
Идеален е за тази цел,на мой приятел избрахме същия преди 2 години с комплект колони на JAMO HCS.Много е доволен човека,особенно когато гледа филми на SONY PICTURES.А и цената наистина е добра ,правилно си забелязал че е с многоформатна подръжка на звука.И аз мисля че повече няма какво да искаш за тези пари.
Щом като нямаш много големи претенции -става-наистина си е добър модела
аз доскоро бях с 4-серия на SONY и бях много доволен
А и цената му е идеална
Няма наличност! :( Иначе бих го взел!
А ти видя ли, че центъра и сараунд каналите не са на винтови клеми, а на крокодилчета ?
Ако за теб това няма значение вземай го. Но според мен за нисък клас ресивър за същите пари се намира Ямаха 363, а ДАК-а на Ямаха е уникален за домашно кино.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristobotev
А ти видя ли, че центъра и сараунд каналите не са на винтови клеми, а на крокодилчета ?
Ако за теб това няма значение вземай го. Но според мен за нисък клас ресивър за същите пари се намира Ямаха 363, а ДАК-а на Ямаха е уникален за домашно кино.
Кой продава Yamaha та?
Цитат:
Първоначално публикувано от elcos
Кой продава Yamaha та?
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037785
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Благодаря ти "hristoslav2". Ама и от това няма наличност.... :( Явно трябва да се преорентирам към друг модел! :(
След 20 февруари излизат новите модели на Ямаха.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristobotev
След 20 февруари излизат новите модели на Ямаха.
У нас или по принцип? :)
У нас нищо не се случва :)
Не виждаш ли, че няма половината модели в магазините...... Една видео карта да искаш да си купиш и чакаш по 1-2 дни магазинера да я "достави от склад"(разбирай да я купи от Мост).
Така, че март-април е реалното. Важното е да знаеш че винаги моделите "слизат" с един надолу. Тоест по евтината серия има екстрите на миналогодишната по-висока.
Re:Какво мислите за SONY STR-DG500
Какво ще кажете за идеята YAMAHA RX-V363SI + JAMO S-606 HCS 3 DARK APPLE за начало на прохождащ в аудиоозвучаването.
Идеята ми е това да е нещо като горе-долу прилично кино за 46 плазма, отделно ще мисля за стереоусливател с двелентови колони
Re:Какво мислите за SONY STR-DG500
Извинявайте, пуснах горното като нова тема