-
Отговор: AV ресивъри Yamaha / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Точно така направих и аз, но не се получаваше. Оказа се, че или CD-то не чете CD-R дискове или не чете FLAC и WAVE формат. Изкарава времетраенето на целия диск и отбороява така, а не песните по отделно, не мога да преминавам на следваща песен, нещо такова. Със закупен диск тръгна. Сега не знам да търся ли друг формат? Има ли начин да просвири записани дискове и какъв формат да са файловете, щото и CD-то е старо?
-
-
Здравейте, имам Harman Kardon HKTS 16WQ 5.1
И се оглеждам за AV Reciever. Спрял съм се на Yamaha rx 377 и rx477. 477 е малко по-мощна и това че има мрежов порт, но пък е с 200 лева по-скъпа. Не съм много претенциозен, искам нещо оптимално :) мисля си че мога да съгласувам 377 със YWA-10 и ще имам възможностите за контрол на 477. Поправете ме ако греша. Не знам за този Harman Cardon какво ще подхожда най-добре. Някакви съвети :)
-
Yamaha rx 377 не е мрежови ресивър, ако не се лъжа. YWA-10 ще ти свърши работа с rx477 и в момента е на добра цена . Друг вариант е да изчакаш някоя промоция.
-
Ако не ти трябва мрежа взимай 377. Разликата в мощността няма да я усетиш между 377/477.
-
Мисля, че малко ви подведох. За 377 може да се използва само
Yamaha YBA-11 Bluetooth Wireless Audio Receiver for Yamaha
YWA-10 мисля, че не мога да го ползвам на 377. Какво мислите ?
-
-
от кой магазин мога да закупя ресивър ямаха освен от Техномаркета
-
-
Здравейте, колко са реалните ватове на днешните домашни кина самсунг,лг и др.като ги пишат по 1000 вата. Сравнете ги примерно с yamaha rx-v377 да ми стане ясно.
-
Ватовете не са всичко. При теб споменатите "самсунг,лг и др." нещата са леко преувеличени, за да може да се полъжат хората да купят тези с най големите числа. Зависи какво търсиш и в какъв бюджет. Реално за да усетиш разликата трябва да изгледаш няколко филма на някой "самсунг,лг и др." и след това на Yamaha-та/все пак и зависи какви колони ще свържеш към нея/!
Най добре приготви добър филм/ако ще се използва само за това/ с много ефекти и се разходи из магазините.
-
въпроса е ,при покупка на rx-v377 примерно и монтаж на колони от домашно кино ht-f5550 samsung до каква степен ще мога да усиля ресивъра. 20-40-50???????
-
То човек да се чуди как да ти отговори :) Ако сега имаш това кино в къщи- не сменяй нищо по него! Няма да получиш резултата който търсиш. По добре ще направиш ако събереш пари и го ппродадеш за да вземеш нещо по добро.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
raij
въпроса е ,при покупка на rx-v377 примерно и монтаж на колони от домашно кино ht-f5550 samsung до каква степен ще мога да усиля ресивъра. 20-40-50???????
До степен да изгори Ямахата. Тези "колони" са със съпротивление 3 ома, според ръководството (колко под 3 ома падат, това вече не мога да ти кажа) http://downloadcenter.samsung.com/co...U_20131002.pdf (стр. 59) изобщо не ти ги препоръчвам да ги свързваш с ресийвър. Разчетени са си за това домашно кино специално. Вземи си читави колони или изобщо не се занимавай със съмнителни експерименти.
-
значи, взимам ресивъра според теб слагам го в шкафа и чака да се напълни касичката за читави колони,или обратното.толкова ли е зле работата,моля и за др.мнения .киното ми върши работа ,просто ми трябват hdmi входове.