Препоръчайте медиен плейър за любител на музиката!
Здравейте,
препоръчайте ми медиен плейър, който основно да го ползвам най-вече за слушане на музика, разбира се и за съхранение и разглеждане на снимки и съвсем рядко за гледане на HD! Повечето, които ги предлагат май са ориентирани към видеоманите, а аз май предпочитам да слушам музика. Иска ми се да кача дисковете на някой хард и да ги слушам без да ставам от дивана! :))
Re:Препоръчайте медиен плейър за любител на музиката!
Колко пари ще отделиш?
Какви формати музика слушаш?
Аз ползвам Mac Mini...
не говоря за пари, по-скоро да е "userfrend" при слушане на музика и разглеждане на снимки.
напоследък все печки и хладилници купувам, нещо не по-скъпо от тях :Drinks:
това mac mini ми хареса, но 120 Gb за почти 1200 лв. мисля че не е разумно, колкото и да ми е симпатичен Стив!!!
Аз ползвам Popcorn hour, но не мога да кажа, че силата му е в аудиото. Не че не върши работа и не плейва много формати, а просто самата организация не е толкова добра.
Иначе ако му сложиш допълнително някакъв Music Jukebox софтуер ще ти свърши работа
А дали е възможно да му инсталирам такъв допълнителен софтуер, или да питам представителите!?
Може да инсталираш каквото си искаш. Има сигурно 1000 допълнителни програми за него.
То си е реално един компютър под Линукс оптимизиран за видео.
Аз лично не съм слагал такава за музика, но гледам, че има няколко доста популярни програмки.
Много ви благодаря! :Drinks:
Ще потърся някой от продавачите, който е склонен да ми ги демонстрира.