Re:Спешно мнения за ONKYO TX-SR604E
Ами мисля да са 2-ра ръка, тъй като видях доста хубави предложения.
А суб 100% ще има и ще е активен.
Vanquished изчетох доста теми за избор на тонколони и горе долу се спрях засега поне на характеристиките им: 8-ом,над 100W, 3-лентови.Но наистина най-добре е да си ги слушам и преценя.
Засега мисля първоначално на стерео да ги слушам и лека по лека до 7.1 съраунд да стигна.
7.1 не знам дали има голям смисъл.Добра е идеята да си вземеш хубави колони за стерео като за начало,те са най-важната част,но пък от друга страна за после е хубаво и центъра да е от същата марка и серия...
Прав си.
Като си преценя и купа, пак ще пиша
Как стигна до извода, че трябва да са 3-лентови?
Не е ли по-важно да ти харесат на звучене, цена, външен вид, а да е все едно дали са широколентови, 2-лентови... бас рефлекс, TL и тн. ...?
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Как стигна до извода, че трябва да са 3-лентови?
Не е ли по-важно да ти харесат на звучене, цена, външен вид, а да е все едно дали са широколентови, 2-лентови... бас рефлекс, TL и тн. ...?
ами иска ми се да са 3 лентови. поне от това което чета по форумите.Но ако обичаш разясни ми защо не е важно да са 3 лентови
Защото е важно да изкарват добър звук, а "броя на лентите" не ти гарантира това. Даже по-скоро обратното.
Идеята ми е да не отхвърляш предложения само защото са нещо различно от трилентови колони.
lazarus18 мерси за отговора.Исками се още заради това да имат ниски-среди-високи.
Забрави всичко, което знаеш за аудиото (а то явно не е много) и избирай на слух и на вид.
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
Забрави всичко, което знаеш за аудиото (а то явно не е много) и избирай на слух и на вид.
ами признавам си и го казах, че неразбирам почти нищо...