Помощ: Избор на домашно кино
Моля за малко помощ. Искам да си купя система за домашно кино и се колебая между тези : продукции на B&W : 800 D, CM 9, 685! А и цените незнам как са. Вие коя ми бихте препоръчали?
И имат ли голямо значение импеданса, чувствителността и максималната мощност на колонките ?
:help :help :help
Re:Помощ: Избор на домашно кино
Да уточним нещо ! Искаш да си купиш озвучителна система за домашно кино или нещо друго ? И как се спря точно на тези B&W , виждал ли си ги , чувал ли си ги , да не говорим , че не знаеш колко струват ? Тези колони към какво ще се вържат , ресивър или нещо друго ? Всичко има значение , но дай повече инфо за това какво искаш да постигнеш като звук , големина на помещението , големина на колоните , цвят , дизайн , и т.н. !
Здравей! Добър избор на колони - 800D. Ако вземеш 4 такива (за предни и задни) ще дойдат около 85 хиляди лева, подходящ център за тях е 16 хиляди лева. Около 7 хиляди лева за subwoofer.
До тук около 110 000 лева. Мисля, подобаваща електроника да кажем грубо още 90 хиляди лева - без екрана. :yahoo:
Ех, накрая да не се сърдиш, че никой не ти е помогнал? Започни с това за какво ще ползваш системата, с размера на стаята ти и къде можеш да сложиш колоните (скица) и това колко пари си готов да отделиш.
Добре че не си е избрал Наутилусите... :))
добре, а Вие каква акустична система бихте ми предложили от някоя друга фирма, тези на B&W ги разгледах, искам да видя и другите какво предлагат :)
Цитат:
Първоначално публикувано от lestat_vamp
добре, а Вие каква акустична система бихте ми предложили от някоя друга фирма, тези на B&W ги разгледах, искам да видя и другите какво предлагат :)
Пак за около 100 00 лева или нещо "малко" по-евтино?
Тази анкета горе какво трябва да означава?
да е нещо по-евтино и какви характеристики трябва да гледам най-вече при избора си
Характеристиките са важни , но при някои търговци са маркетингов трик !Все пак кажи към какво ще ги вържеш и какъв ефект търсиш !
Такива теми трябва да се трият ... на такива хора НЯМА как да им се помогне.
Цитат:
Първоначално публикувано от lestat_vamp
да е нещо по-евтино и какви характеристики трябва да гледам най-вече при избора си
кажи им до какви парички искаш да е.ще ти дадът поне няколко предложения.тук има няколко доста компетентни човека от които доста неща научих за което съм им мнооого благодарен.така че бъди по конкретен за да могат да ти помогнат.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Пак за около 100 00 лева или нещо "малко" по-евтино?
Изпуснал си една 0 пич :)