-
Отговор: AV ресивъри Pioneer / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Сините екрани са признак са хардуерна или софтуерна грешка. За съжаление не мога да ти помогна дистанционно, трябва сам да си диагностицираш грешката и да потърсиш решение. От това, което прочетох установих, че решенията при различните потребители са по-скоро индивидуални и не следват някаква логика. Някои са си решили проблема с нов фърмуеър за ресийвъра, други с ъпдейт на драйвърите в системата, трети са им сменили лаптопа, което е премахнало проблема и т.н. За начало виж каква точно е грешката на синия екран (т.нар BSOD). Ето ти индекс на грешките - BSOD Index
Виж във форумите на производителите на лаптопа и на ресийвъра, съмнявам се да си единствения с подобен проблем.
Ето ти още един линк How To Troubleshoot HDMI Connection Problems
-
Благодаря,гмуркам се, дано излезе някакво решение.
-
Здравейте! Спрял съм се на два модела рсивъри: Pioneer VSX-528 и Denon AVR-1513 . Кой е по добрия от тях?
-
По-добър в какво отношение ? За какво ще се ползва и на теб кой ти харесва повече ?
-
На мен повече ми харесва Pioneer-а . Ще го ползвам отначало за музика да слушам , интернет радио, ще го свържа към LG SMART TV. Когато отидох в ТМ за да го видя, консултантите там ми казаха , че Denona бил по-добър. Бил вадел по -добър звук. Посъбрах малко инфо за двата , но все пак реших да чуя и други мнения. Благодаря предварително!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
VESEL
Здравейте! Спрял съм се на два модела рсивъри: Pioneer VSX-528 и Denon AVR-1513 . Кой е по добрия от тях?
Ако ще си взимаш Pioneer ти препоръчвам да е от 9 серия нагоре
-
И защо да е така ? За масова употреба и ниския клас си е добре .
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
logic
И защо да е така ? За масова употреба и ниския клас си е добре .
Защото звука на 5 серия е малко "скопен" откъм бас най вече
Аз бих предложил VSX-923....или VSX-922 ако се намира все още,за да не съжалява после ако се е спрял на Pioneer-а
Не е споменато бюджета за ресивъра,понеже разликата между VSX-528 и VSX-922 е около 200 лева,а между VSX-528 и VSX-923 е около 300 лева.Така ,че ако може да даде тези 200 лева повече да не се замисля.Все пак техника не се купува всеки ден.Поне за 5-6 години напред !
-
Но това си е твое мнение и може да го кажеш от проби , надявам се . Но ако ти е първи ресивър , а и той не вади никакъв звук , звука е от колоните , ще се впечатлиш .
-
Здравейте!
Търся дистанционно управление за AV Reiseiver Pioneer VSX 1015. Може ли знаещите да ми помогнат за съвет от къде да си намеря такова у-во , което има сериен номерPART DETAILS - AXD7381 .
Благодаря Ви за отзивчивостта!
Поздрави!:21:
- - - - - - - - - -
НЕКА Reseiver Е Receiver!
БЛАГОДАРЯ!
-
-
ЛОДЖИК, оригинално е безмисленно. Търси се или second hand или реплика.
Благодаря ти за реакцията!
-
Има реплики поне на външен вид и са евтини , но дали ще работи както трябва , .... Втора ръка си е джакпот , но и там цените не са ниски .
-
Честита Коледа на всички съфорумци! Имам няколко въпроса и се надявам че тук ще ги получа:
Притежавам ресивър PIONEER VSX-922K с фронтален юсб порт в който флашките, които съм поставял нямат проблем с разпознаването.Днес опитах да вържа лаптоп ТОШИБА САТЕЛИТ също през юсб, но не се получи нищо.През 3.5 мм жак за слушалките ресивъра вади звук,но мислех че през юсб звука ще е по качествен.Лаптопа няма HDMI.Kaбела който използвах е USB 2.0-USB 2.0.Moже би трябва да потърся друг вариант на кабела.
-
Няма как да закачиш лаптопа към ресийвъра през този USB порт.