подходяща ли е комбинацията усилвател колони
Здравейте,надявам се да помогнете.Посъбрах някой лев и си купих тонколони Сони SS-E212 и сега си търся усилвател.Видях ,че един колега (съфорумец) продава усилвател SONY STR-GX315 RDS (130 лв).Може да ви се струва тъп въпроса,но за човек,който не разбира от тази техника е важен.Добра ли е комбинацията.Стаята е 20 кв.Може ли за тези пари да се купи по -добър усилвател,или направо да се купува горе посочения.Благодаря предварително
Re:подходяща ли е комбинацията усилвател колони
Какви са ти изискванията и за какво ще се ползва ?За стерео или и за филми ?
За 130лв какво по-разумно можеш да му предложиш @civika? nad или naim :)
Гледам колоните ги е прибрал за 170лв. Неразумно е да се дават каквито и да е повече пари за усилвател.
Ще се ползва и за музика и за филми,даже си мисля,дали мога да го свържа към плазмата и звука да минава през колоните .Мисля,че колоните ще дават чист звук.Мерси,отново
Хайде кажете де.Бихте ли го купили този усилвател.
Ама , честно -не ! Ако е заради парите и само за стерео - тогава може , иначе твърдо - не ! И тези колони , Сони , ... ! Но криза е ! :cheesy:
Твьрдо НЕ . Потьрси друг усилвател ,но не и Sony . Прекарал си се с тези тонколони на Sony , но ако все пак дьржиш на някакьв саунд , то намери нещо различно от Sony . Приятелски сьвет...........
Ще мога ли да захраня колоните с някакво двд или стерео уредба и ако да ,какви характеристики трябва да гледам.Целта ми е да намеря най евтиния начин да изкарам звук от колоните,да си ги свържа с компютъра и компа и тва е.Мерси предварително