Re:Избор на ресивър и ОТ???
Поразгледай десетките теми със същите или подобни въпроси .
И аз съм от Пловдив, за този бюджет си струва да отделиш един ден и да се разходиш до два - три магазина в София. В Пловдив няма почти нищо интересно, което да си струва тия пари. Да не правя реклама, мога да ти пусна допълнителна информация за софийските магазини на съобщение, ако те интересува.
Swans имат добри модели , особено някой монитори свират много добре , но ако ти се ходи до София определено има мноого по голям избор. Разгледаи и този магазин http://store.avguide.bg/
За ресивъра е почти решено.
Колоните са проблем Че, ще се ходи до София е ясно, но трябва да набележа нещо не мога да обикалям само без цел.
Съветват ме за следните модели:
Monitor Audio BRONZE BX6
Klipsch Reference RF-82 II
Focal Chorus 716V
KEF q500
TannoyRevolution DC6T и моделите на SWANS
Ако някой се е сблъскал с проблема да сподели впечатления.
Не е лоша подборката, но добави и Monitor Audio RX6. Чуй за всеки случай и букшелф варианти, може да ти харесат дори повече.
ако не те притеснява надутата цена в БГ , ти препоръчвам Onkyo NR 609, има всичко като Denon-a но е и THX 2 certified. Цената в Германия е 400 euro.
Вече поръчах Denon 1912, чакам да пристигне.
Клоните ме мъчат защото нищо не разбирам за първи път купувам такива неща!
Баш в Пловдив какъв избор имаш не е истина.Отиди тук http://exproject-bg.com/index.php?gr=40&cat=1 слушай и се консултирай с момчетата.Смея да твърдя ,че почти нямат аналог цена-качество ,считайки колко боклуци съм прослушал в Техно-магазините.
Ще те посъветвам като търсиш колони гледаи да ти ги вързват на твоя модел ресивър или усилвател защото има огромна разлика да не останеш изненадан като се прибереш вкъщи
Благодаря на всички но се отказвам /за сега/ от домашно кино.
Пускам в продажба Denon-a.
Благодаря, отново!