Помощ при избор на тонколони и усилвател!?
Здравейте, бюджета ми е около 2000лв за сега съм се спрял на стерео усилвател Onkyo A9555 и тонколони Acoustic Energy -Aelite 3, ще работят с компютър -Asus Xonar HDav 1.3 Deluxe. Помещението е хол + кухня ~35m2. Всякакви коментари и предложения са добре дошли. Предварително благодаря :rolleyes:
Re:Помощ при избор на тонколони и усилвател!?
За да можем да коментираме избора ти ще е добре да споделиш малко повече информация за помещението, евентуалното разположение на колоните в стаята, каква музика ще се слуша...
Като гледам цените на колоните и усилвателя цената им е по-скоро към 3000 лв.
2 Прикачен файл(ове)
Прилагам схема на помещението в което ще се ползва техниката, малко ме притеснява разположението на тонколконките :( ще се слуша предимно рок, метал музика, и филми. Цената е 2100лв + 100лв транспорт.
Ако целта ти е да сложиш колоните срещу дивана и аз съм бая притеснен как ще стане.
Освен да изместиш вратата на малката спалня да е откъм трапезарията.
Вратата за съжаление няма как да се измести поне за в момента, може ми ще трябва да се спра на вариянт с букшелф колонки, закачени за стената- макар този вариянт никак да не ми харесва :(
Не виждам и това как ще помогне. Как ще влизаш във тази стая?
Имай предвид, че едни прилични букшелф колони са поне 30-35 см. дълбоки и като ги сложиш на поне 10 см. от стената/прозореца и ще трябва да минаваш на чорчик.