Малко помощ за избор ресивър!
Здравейте колеги!
Решил съм да си взема колони и ресивър за домашно кино. Избрах си колони Jamo S-606 (JAMO S-606 HCS 3 HIGH GLOSS BLACK :: Тонколони :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria), но се колебая за ресивър. Насочил съм се към Pioneer VSX-421 (http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NEER-VSX-421-K) и YAMAHA RX-V371 (YAMAHA RX-V371 TI :: Ресивъри :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria). Кой от двата бихте ми препоръчали или ако има по-добър за около 500лв?
Благодаря!
Отговор: Малко помощ за избор ресивър!
Това са старите модели ,избирай от новите (2012г.)
YAMAHA RX-V373
PIONEER VSX-422-K ()
, но няма да е зле да вземеш поне от следващия клас -
YAMAHA RX-V473
PIONEER VSX-527-K ()
Здравейте отново колеги!
Вчера ходих в ТП и слушах pioneer vsx-527. Беше много зле, много слаб бас и изобщо не ми хареса. За проба ми пуснаха и един Marantz стерео, който беше с мощност 2x45W, но беше много по добре, много по силен, мооого по добър бас. Та реших да вдигна бюджета до около 1000лв. Насочил съм се към Harman Kardon AVR-165. Какво е мнението ви за него, има ли нещо по-добро за тези пари и изобщо може ли да се вземе нещо сравнително качествено за около 1000лв.
Благодаря!
Със сигурност няма да сгрешиш с Ямахата. Сериозна машина.
Още повече при годишните награди на What HiFi RX-V673 е избран за продукт на годината в категория ресивъри за домашно кино. Awards 2012: Yamaha RX-V673 - YouTube - Product of the Year home cinema amps Yamaha RX-V673, What Hi-Fi? Sound and Vision Awards 2012