съвет за ресивър или.............
не само,че съм лаик ма и искам................дявола във въздуха.:029:
имам уредбичка techniks ch-570,която ще продавам и искам съвет за ресивър или нещо друго(и аз не знам,но вие ще предложите).бюджета е максимум 250лв.(наясно съм,че е нищожен),ще се използва за филми и по-рядко музика(най-вече НАЙТУИШ),като единственото ми условие е да има изход за компютър(оттам ще се пуска всичко).ако някой има нещо за продаване,също да пише.наистина нищо не разбирам,но съм фен на техникс(не знам защо).
Отговор: съвет за ресивър или.............
'начи... намираш някой търгаш с висок рейтинг в продавалника и си взимаш едно дърто Санчо, Санс-уй, Акай или NAD за 100-120лв. Колонки убавки има за по 200 пара.
П.С. И смени музиката с Витин темптейшън :)
касапе,колони имам от домашно кино,така че цената е само за ресивър или другото,което ми предложат
Цитат:
Първоначално публикувано от
DUNDURMA
касапе,колони имам от домашно кино,така че цената е само за ресивър или другото,което ми предложат
Повярвай ми... нямаш Колони. Иначе скапан ресийвър 5.1 можеш да намериш за 150лв.
че имам КОЛОНКИ,ми е ясно и за това търся максималното за този бюджет,а и не съм чак МАНЯК.бих дал достатъчно пари за хубава музика,но в момента е невъзможно,щот едни ПЛОВДИВЧАНИ и те ще искат.
не бях и чувал за NAD............що са толкоз грозни бре КАСАП