Избор на озвучителна техника???!
Здравейте,
Наскоро закупих телевизор и сега е време за аудиото. Ще се ползва предимно за филми и понякога за музика. Озвучава се хол 30 квадрата 2,60 висок. Телевизорът има само един изход optical audio. Моля дайте ми предложение за цялостно оборудване: колони, усилвател, кабели и т.н. Бюджетът ми е около 1500-2000 лв, като може и повече ако ще се постигне чувствителен скок в качеството.
Благодаря Ви предварително! Разчитам на Вашия опит и познания!
Отговор: Избор на озвучителна техника???!
+1 за DALI, най-доброто за тези пари на пазара.Ресийвър задължително с DTS X и Dolby Atmos!
Според мен DALI са чудесен избор в този ценови клас и при цената която имат в България,разбира се има и по добро но в този бюджет няма как да стане прилична система за домашно кино.В тези 30 кв. Бих избрал за фронт zensor3,за съраунд Zensor1,и център zensor vokal,виж събуфера не бих го взел чух и 9 и 12 инчовия не ми допаднаха,ресивър yamaha,marantz но както те съветват за атмос мисля че и 3000лв няма да стигнат.Аз лично също съм с Dali конфигурация но със SVS pb1000 суб.Моята стая която ползвам също е около 30кв.Трябва и малко за акустиката да помислиш.