Включване на gsm в китарен усилвател?
Тъй като входа за сд е неуправляем от кубето, мога ли да мушна кабела ( с преходник ) във входа за китара? Аз, че мога - мога ,ама да не го повредя :BigGrin.
Musicworld.bg - Cort MX30R
Идеята е да го ползвам и за колона, но да го управлявам от него а не от източника.
Дано сте ме разбрали!
Отговор: Включване на gsm в китарен усилвател?
Поне аз - не. Къде искаш да включваш GSM-а и каква роля трябва да играе той?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Lupus
Поне аз - не. Къде искаш да включваш GSM-а и каква роля трябва да играе той?
Gsm-a го включвам във входа, на който пише сд/мр3 инпут. Там свири бекграунд музика, на чийто фон детето свири сола на китарата. За съжаление, този вход не се управлява от копчетата на усилвателя. Усилва се и се намаля, директно от телефона. От телефона се настройва и еквалайзера. Аз питам, дали мога да го включа във входа за китарата. Така ще мога да го контролирам от копчетата на кубето. Тук става дума за телефин, но може да е всичко друго, което пуска музика. Ще ползвам усилвателя, да пускам музика през него, без да е включена китара.
Иска да ползва телефона като плейър.
Сигурен ли си, че volume/най ляво/ не влияе на CD входа? Ако не, трябва много да внимаваш с входното ниво да не издъниш кубето.
Мисля, че в случая едно малко миш пултче ще ти свърши най-добра работа.
Цитат:
Първоначално публикувано от
kaloman
Иска да ползва телефона като плейър.
Сигурен ли си, че volume/най ляво/ не влияе на CD входа? Ако не, трябва много да внимаваш с входното ниво да не издъниш кубето.
Не, не влияе. Само от телефона мога да усилвам и намалям.
Значи, при намален източник, мога да го включа в китарния вход, без да го повредя?