-
Marantz cd 6007
Някой ми беше пуснал снимка на въпросния си модел на която имаше сд-текст, вече имам и тоя модел и на аудио сд няма текст, и в спецификацията пише - няма сд-текст. Аз ли не намирам опцията или снимката на колегата е била с USB или MP3 диск ? На MP3 вероятно има текст , но не слушам такъв формат .....
-
Отговор: Marantz cd 6007
СД Текст е опция на Диск записан или матричен с аудио част. Не и мп3 и други файлове записани в дата формат. Най вероятно нямаш такъв диск и за това не изписва нищо на плейъра ти. В нета има сигурно сумати клипове с сд текст, не е нужно да ти пращам снимки. Запищи един диск в формата СД Аудио и на траковете сложи имена на латиница заглавие на албум и изпълнител и го запиши на подложка, и ще имаш вече СД текст.
-
Отговор: Marantz cd 6007
Най-вероятно имам няколкостотин със сд - текст и са проверени , защото от 2000г досега съм имал плеъри само със сд-текст и работеха безотказно.
При запис 99 % от програмите се връзват с албума и ако е официален ти въвеждат автоматично сд-текст , ако е чекната опцията. Кой ще пише сам албуми и артисти в днешно време не знам.