Аудио запис от РС на смартфон с 3.5 мм . AUX кабел.
Здравейте. Налага ми се да запиша на части само говор от един клип . Телефона е Андроид и записва добре от микрофона на скушалките. Питането ми е дали ще е правилно да свържа изводите на микрофона с изводите на AUX кабел от РС -то? Като се има в предвид че има един микрофон на телефона и два извода от лаптопа за слушалки. Проблем ли ще е за РС ако свържа двата извода на слушалките в едно със извода за микрофона? Файловете ще останат на телефона .
Да питам още. Нателефона си имам качена музика и когато запиша тези парчета от клипа ще се получи една каша от файлове. Има ли възможност да ги съхранявам в отделна папка както при компютрите ? Благодаря предварително.
Отговор: Аудио запис от РС на смартфон с 3.5 мм . AUX кабел.
По-лесно ще е да изтеглиш клипа , да го конвертираш в мп3 и да го качиш на телефона.
Цитат:
Първоначално публикувано от
bisval
По-лесно ще е да изтеглиш клипа , да го конвертираш в мп3 и да го качиш на телефона.
Моята цел е да го направя на малки чаасти и да слушам всяка част по отделно. Мога да нарежа клипа с онлайн клип конвертор но с две устройства на един компютър малко трудно се работи . Благодаря все пак.
От кабела май по сигурно няма.
- - - - - - - - - -
Да попитам ако свържа двата изхода за слушалките (ляв и десен ) в едно ще изпуши ли нещо в компютъра ? Благодаря предварително .
mp3 по-лесно ще нарежеш на части.