GeForce 2 MX & Pixel Shaders?
  Imam GF2MX 400 i na 3D Mark 2001 na game test 4 - Nature mi dava "not supported by hardware". Sashtoto dava i na Pixel Shading. Tova normalno li e? Vse pak vav edin pdf fail ot nvidia pishe che MX-a poddurza per-pixel shading, lightning i t.n.

Osven tova normalno li e za MX 400 da bude na 200Mhz/166Mhz - ne e li malko? Yadroto moga da go klokna max na 210Mhz, a pametta edvam stiga 175Mhz. Mai yako sa me izmentili?

Макар че в някои документации на фирми като AXLE пише, че GF2 има PIXEL SHADER, това не е вярно. За ментенето може, в момента имам един чист MX, който по дефолт работи на 175/166, а работи стабилно на 215/208, обаче с допълнителни радиатори на паметта.

<center>http://free.techno-link.com/LOE/Untitled-2.gif</center>

А, още нещо, 200/166 е нормалното за МХ 400

И само GF3 и Radeon *500 имат PIXEL SHADER

Между per-pixel shading и Pixel Shader има разлика

Edited by - LordOfEvil на 07/01/2002  10:48:53
  ami az imam originalno mx i si ba4ka s ventilator na 4ipa na 245/210

suotvetno na 4ipa i pametta bez radiatori na pametta. s duron na 

750@840 mi dava 2710 na 3dmark s det 23.10 bez antialiazing

i vklu4eno anisotr filtering pri 1024,768x32-kakto e po defaut

mai naistina sa ta prezakali i mai kartata ti e 64bit kam pametta

a ne 128 bitova ,daje ima i 64 mb varianti na 64bit 6ina kam pametta

te v t.n. GF4MX niama da slozat pixel shaderi ta v 2MX li ....

<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

допълнителни радиатори на паметта

<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

Lorde of Evil, ot kade moga (ili ne moga) da si namerq radiatori za pametta i eventualno ako moga, kak moga (ili ne moga) da gi instaliram na moqta karta

Пий и пей!
  lilos: Kakva marka e toq zvqr deto po default raboti na 210 pametta? :)))

Пий и пей!
  Ami vzima6 radiator ot P166 - parvite pentiumi. Dava6 na niakoi da ti go sreji na dve, uveriava6 se, 4e otdolu sa napalno ravni, i gi zalepia6 sas silikonovo TOPLOPROVODIA6TO lepilo. I gotovo.
  Лорде, а от къде да си намеря такова лепило? В RESET имат ли?

Пий и пей!
  Neznam, na men mi go donesoha ot Germania. Ne sam se interesuval dali go ima v BG po magazinite, za6toto tva deto mi go dadoha po4ti ne sam go polzval. Na cviat e 4erveno. Ne go barkai sas bezcvetnoto silikonovo lepilo za terakot - to 6te ti udu6i pametta.

<center>http://free.techno-link.com/LOE/Untitled-2.gif</center>
  Shto??? Moje i da stane... te moite chipove na pametta sa golemi kato terakoteni plo4ki ;)

Пий и пей!