-
Проблем с кабел в РС-то
Значи проблема ми е следния- имам ТВ-Тунер Pixel View Play TV Pro Ultra - монитор Сони S73H TFT - след като вкарам кабела за кабелната на тунера почва яко да ми трепти екрана - просто не се търпи - махна ли кабела изчезва и трептенето - все едно съм с CRT монитор на 60 херца че и по зле давайте съвети може ли да се направи нещо по въпроса или всеки път да си вадя кабела като не гледам .. а да добавя разделителната способност е 1280х1024 60hz - каквато е nature резолюцията за този монитор ..
-
Проблем с кабел в РС-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Значи проблема ми е следния- имам ТВ-Тунер Pixel View Play TV Pro Ultra - монитор Сони S73H TFT - след като вкарам кабела за кабелната на тунера почва яко да ми трепти екрана - просто не се търпи - махна ли кабела изчезва и трептенето - все едно съм с CRT монитор на 60 херца че и по зле давайте съвети може ли да се направи нещо по въпроса или всеки път да си вадя кабела като не гледам .. а да добавя разделителната способност е 1280х1024 60hz - каквато е nature резолюцията за този монитор ..
<div align="right">Originally posted by shamara*-*11/01/2005*:* 09:44:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Бях писал отдавна за този проблем. Купи си и сложи на кабела на кабелната телевизия протектор "Зевс -7" . Това е за защита от гръмотевици- /има разрядник в него- все още не съм го отварял,но от 1996г. го ползвам/.
През 2001г пусках кабел на мой познат от "S" ихода на видеокартата и се натъкнах на този пробле- бръмчене,черти,мрежа лоша синхронизация.Много се чудех от какво е защото в къщи нямах такъв проблем, а бяхме с еднакви видеокарти.Загрях като се прибрах в нас. На другия ден му занесох един протектор и проблема се реши. Тогава струваше 7 лв.Не вярвам сега да е станал"златен" на цена. Успех
-
Проблем с кабел в РС-то
ами ще си купя такова нещо стига да го намеря но все пак проблема е само един и мисля че не е точно същия като на този твой приятел мисля - при мен се получава все едно съм на 60хц с CRT монитор - тоест доста забележимо трептене и в следствие на това бързо измаряне на очите
-
Проблем с кабел в РС-то
и си занули контакта в който включваш компа !!
-
Проблем с кабел в РС-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">и си занули контакта в който включваш компа !!
<div align="right">Originally posted by Zaphod B - 11/01/2005 : 16:23:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това може да се окаже трудна задача може ли малко обяснение как да се направи
-
Проблем с кабел в РС-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ами ще си купя такова нещо стига да го намеря но все пак проблема е само един и мисля че не е точно същия като на този твой приятел мисля - при мен се получава все едно съм на 60хц с CRT монитор - тоест доста забележимо трептене и в следствие на това бързо измаряне на очите
<div align="right">Originally posted by shamara*-*11/01/2005*:* 13:40:50</div id="right">
Когато си слагах протектора имах отвреме навреме и брумв звука на ТВ то. Мерих с цифров прибор и ми се изправи косата. Мотаеха се по централното жило спрамо ширмовката между 70-120В , като по високата стойност беше при влажно време.Чудех се как е устискал входния транзистор на тунера.
Относно зануляването на контакта - по принцип контактите са занулени.Но дали кабела ти за захранване на компа е 3 жилен и има зануляващи пластини на щепсела?