Re: Температури на GB 6800
С какво мериш температурата ?!
Цитат:
С какво мериш температурата ?!
с ПРЪСТ я мери разбира се!!!!
Тия температъри са нормални ман,особено за карта без активно охлаждане,още повече че масово се използва супер некачествена паста:аз мойта катра си я моднах със АЦ5,и си полирах радиатоера отдолу(за 6800ГТ иде реч),и сега дори при 450/1300 не вдига повече от 70 грд,НО системата ми е много добре охладена,а и стайната Т не надвишава 20грд никога,така че е доста относително
Ами... въпросната карта вече замина* :081:* :081:* :081: бях на море 2 седмици и като се върнах (преди 2 дни ) какво да видя... целия екран на черти .... ОК преинсталация на драйвери ... нищо.... махам драйверите, всичко е ОК. Преинсталациа на windows (няколко пъти) пак същото.... до момента в който слагам драйверите всичко е наред, но след това..... пробвах с ново дъно; памет; захранване; процесор; и т.н. но все тая.... интересното е, че РС-то беше в кашон докато ме нямаше и никой не го е пипал.... това е за сега.... след малко тръгвам да видя коректни ли са фирмите и спазват ли си гаранциите* :tongue:
PS: проблема не е от прегряване тъй като два дни след поста по-горе свалих температурите до 43-44 градуса с помоща на два вентилатора.....
Кофти :angry:
Случва се,че хората понякога дават фира ти видеокарти :)
Дано ти уважат гаранцията,щото има темерути много....
Е поне фирмата се оказа котректна. Взеха картата, и след два дни тестове ми дадоха нова без никакви уговорки. Сега чакам да разбера колко ще издържи тази :tongue: