3D Mark2001 SE - ако нямате GF3(4) не го теглете.
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote> Хората които искат ДХ8 - купуват ГФ3/ГФ4.
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
По дяволите, заради DirectX ли си купуваме видеокартите?!
С каква точно карта видя разлика в Aquanox?
Като четох мненията ви стигнах(съвсем сам) до извода че говорите за различни неща . Yozo казва че просто ще види нови тестове . Те естествено няма да са на нова технология и с нови ефекти (гледани от ГФ2 или по-стари) . И аз ще го кажа че дори когато пуснах 3Д Марк 2001 на моята стара ТНТ 2 ми беше интерестно . Фрейм рейта беше ужасен особено със стария ми селерон но все пак ми беше интерестно . Много тъпо е мадонионците да правят само тестове за най-новите карти . Мисля че е достатично гадно че не вървят хубаво тестовете та вече даже няма да можем въобще да ги гледаме и то с карти които се произвеждат и в момента !! Другото е че "новия" 3Д Марк 2001 SE поддържа-(сега направо ще си го изсмуча от пръстите,щото ме мързи да погледна и го забравих кое от двете беше) vertex или pixel shader 1.3, който не се поддържа от ГФ3 ,но Radeon 8500 го поддържа и това трябва да му даде още малко бройчици повече от на ГФ3
Ne dawa broiki nikvi. Samo kirizish shareniika