Помощ за видео карта MSI 6600 GT
Здравейте имам следния проблем немога да подкарам видео картата 6600 GT на следната конфигурация: MB Asus A7N8X; CPU Barton 2800 Mhz; RAM 2x512 Kingston; HDD x2* Hitachi 120 GB* Hitachi 250 GB; PS Fortron FSP-300-60PN;
Старата ми видео карта беше Radeon 9550 когато я подмених с новата и й качих драйверите тя си се разпозна перфектно на 3DMark 2005 даде 3240 точки. До тук всичко добре докато не ми се наложи да инсталирам нов Уиндоус. На новия разпозна картата но не се пусна AGP Traffic-a на 8x. Вижте Стария Win и* Новия Win
Свалих най-новите драйвери от сайта на MSI за видеото. Ъпдейтнах си BIOS-а до най-новия 1010 от сайта на ASUS.
Очаквам някакви идеии. 10x предварително.
Re: Помощ за видео карта MSI 6600 GT
а някаква съществена промяна в бързината има ли картата?
@saint056a Ако успея да я поткарам на 3д2005 дава 3240т,но инече забива влачи се и прави около 1900т на 3дмарка.* :undecided:
Имам чувството, че при теб картата не се разпознава правилно - изглежда драйвера я мисли за pci-e.
Aз съм със същата карта (VIVO) и с последните драйвери от сайта на nVidia. Нищо не губиш ако пробваш с тях.
начисто ли инсталира win-a , или го repair ?
ако искаш крайна мярка е формат c:\ и отново.
Начисто* инсталирам win-a,но забравям да исталирам драйвери за дъно.* :shocked:
а защо забравяш ?
те са с приоритет при инсталацита !!!, след това орогиналния диск за msi 6600
Престави си колко съм изскуфел :undecided: та фанах и ъбгрейднах биоса добре че @pimpirlit ме посаветва да отида в Нвидия и да си сваля последния драйвер,и кокво да видия там а то имало и дуги драйвери :RTFM: и за дъно.Е какво да кажа че съм за :knuppel2: то се знае.Благодря ви че се включихте в темата :Drinks: