-
TV OUT на FX 5200
Имам следния проблем: опитвам се да изкарам картина от тв аута към телевизор. Всичко е добре освен това, че не виждам филма на телевизора, а само черен екран. Но иначе десктопа се вижда, субтитрите също. Драйверите ми са оригиналните от диска на видео картата. Някой може ли да помогне????
-
Re: TV OUT на FX 5200
малко съм ги позабравил, но трябваше да се нагласи метода за изобразяване да бъде Clone, и Full Screen Device -> TV
-
"Overlay" настройка! На драйвера или на плеара с който гледаш - обикновенно се намира във "Video setings"
За повече подробности търси във форума - има достатъчно исписано.
-
ако правиш настройката от дисплей сетингс даваш clone и след това от Display pair даваш първо да е телевизора и става, само дето ти дава субтитри и на компота. Аз имам същата карта и в началото ми правеше така. Успех
Добавено:
Виж това може и да ти помогне по въпроса http://store2.data.bg/tumnia/HELP/Tv-Out/
-
Картината се появи, направих всичко описано в сайта, но не се виждат субтитрите на телевизора. Каква е рецептата?????????
Всъщност изкарах и субовете, чрез бс-а, но са overlay и са много големи. Преди имах Ge Force 4 MMX, но такива проблеми съм нямал.