Дилема между 4 видеокарти
:)Здравейте, въпросът ми е следния, чудя се коя да е - ASUS 6600 GT/TD, MSI 6600 GT,MSI 6800 и PowerColor X800GTO. Цената им е горе долу подобна като изключим 6800 което леко подрапва напред. Преди имах MSI 5950 Ultra и незнам дали пак да не заложа на MSI.
Re: Дилема между 4 видеокарти
Според това ревю на Tom's Hardware, най-доброто GT на пазара е Gainward Ultra/1960 PCX XP 128MB "Golden Sample" GLH, а наи-изгодното по отношение цена/качество е Gigabyte GV-NX66T128VP ;)
Забравих да кажа че става въпрос за AGP варианти на картите на за PCI-Ex. :)
Бих избрал Асус , мака да казват че не са олкова добри !
МСИ нещо не ма кефят вече - има нещ което ме притеснява в тях - просто им нямам доверие . Наречете го вътрешно чувство !
ако търсиш производителност, и разликата в цената на 6800 над 6600gt не те "събаря" - вземи нея. така или иначе над нея вече няма да можеш да upgrade-ваш на agp, така че поне да знаеш, че нямаш изход после и ще се сменя и дъно ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
ако търсиш производителност, и разликата в цената на 6800 над 6600gt не те "събаря" - вземи нея. така или иначе над нея вече няма да можеш да upgrade-ваш на agp, така че поне да знаеш, че нямаш изход после и ще се сменя и дъно ;)
Aaa, има, има....:) NX7800GS-TD256
.....но принципно съм съгласен с теб :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Aaa, има, има....:)
NX7800GS-TD256
.....но принципно съм съгласен с теб* :)
аха, "има, има"... тук ще резне с ножовката, там ще пилне с пилата и най-накрая ще успее да я натика в agp-то :tongue:
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
аха, "има, има"... тук ще резне с ножовката, там ще пилне с пилата и най-накрая ще успее да я натика в agp-то* :tongue:
:) ти отвори ли въобще линка?.......това си е чиста AGP карта :tongue:
въх, бря, истина глаголиш, брате матее!
my bad, само :smack: ме оправя...
но така или иначе паричкен са мноооого повече от въпросния бюджет, така че си оставаме на 6800
Да, така е, затова и казах , че съм съгласен принципно с теб по отношение на 6800 :Drinks:
Да ви кажа чесно и аз за нея си мислех. Ама викам дай да питам все пак:).
Ами май зависи от това дали ще я ползваш "екстремно" или без промени на честоти/брой конвейри и т.н
Виж тази статия http://www.overclockers.ru/lab/21615.shtml
От изброените карти, най-бърза е х800GTO. Остава проблема да я намериш за АГП.
Не не е проблем да се намери Х800 за АГП проблема беше коя си струва от изброените си струва като се има предвид цена качество.
fantoms, за съжаление на всички почитатели на ATI, напоследък бързината им идва на цената на едно нещо - липсата на поддръжка на най-новите и красиви "глезотийки" измежду ефектите.
предполагам, че си пропуснал това ревю, което ясно показва, че с изключение на най-най-най-високия клас на ATI (т.е. двете им най-бързи карти), всичко надолу просто не поддържа повечето ефекти, които правят съвременните игри толкова красиви.
ревюто:
http://www.tomshardware.com/2005/12/...iii/page4.html