-
Които иска...
Та кака ви се сблъска с един проблем с който не е предполагала че ще и се случи.Искам само предположения от какво може да е.
Стара щаига за картофи.Пали ама няма си колонка.Та таз щаига прави проблем с показването на качеството на картофите.Сменихме и цвета пак същото.Та някои да има предположение защо пустата му щаига не срамува.Пробвах ГФ 4 и Матрокс. :oops: :undecided: :undecided:
-
Re: Които иска...
DoHKuXoT, тука да не е ПЛОД-ЗЕЛЕНЧУК??? :undecided: :081: :shocked: Кви са тея картофи, кви са тея щайги, не мога да кажа, но май от 10 години аз щайги не съм видял при картофите всичко е на ГАЦИ!!! :tongue: :coolsmiley:
Ако очакваш отговор като хората, първо пиши като хората и обясни какъв е проблма по подробно!!!
-
Обърни внимание на дъното на щайгата. В BIOS има една настройка - PCI VGA Palette Snoop, предвидена е точно за такива проблеми. Ако ще се работи под DOS, трябва да се проверят и настройките за кеширане на видео паметта - Video BIOS cacheable например.
-
Благодаря за отговорите но след две безсънни нощи тръгна.
Еи ама няма каква да ми се опре бре.Толкова сам велика ,че чак ще си пусна ръка :grin: :grin: :grin: :yahoo: